Árakat szeretnék tudni


Elöljáróban leszögeznénk, hogy mivel a télikertek és a teraszüvegezések nem polcról levehető termékek, ezért csak hozzávetőleges árakat talál a weboldalunkon.

Minden egyes télikertünk egyedi tervezés alapján, konkrét vevői igényre készül. Ehhez pedig elég sok információra van szükség, például, hogy mire és hogyan szeretné használni a jövőben a teraszát, milyen problémára keres megoldást, mik a helyszín adottságai, mekkora költségvetésben gondolkozik, hogy csak a legalapvetőbb szempontokat soroljuk.

Ezeket legegyszerűbben a bemutatótermünkben egy személyes tanácsadás keretén belül érdemes átbeszélni, ahol a kiállított és beépített minta szerkezetek segítségével megismerheti  a Solarlux műszaki megoldásait és ki is próbálhatja azokat működés közben. 

 

IDŐPONTOT FOGLALOK

 

ÍGY KÉRHET ÁRAJÁNLATOT A SOLARLUX TÉLIKERTJÉRE

Határozza meg, hogy melyik Solarlux télikert típussal valósítaná meg a terasza beépítését

Tekintettel a télikertek ajánlatkészítésének egyediségére és időigényességére (2-3 óra) nincsen lehetőségünk az írásban ill. online érkező nagyszámú ajánlatkérés feldolgozására. Általában 2-3 hetes az ajánlatkészítési várólistánk, amiben elsőbbséget élveznek a bemutatótermi tanácsadást kérők.

Meggyőződésünk, hogy egy ajánlatnak akkor van az Ön számára használható értéke, ha már megismerte az ajánlatban található termékeket, és megbizonyosodott róla, hogy azok valóban arra az igényre nyújtanak megoldást, amit megfogalmazott magának. Ugyanis csak ennek ismeretében lehet döntést hozni, az ajánlat szakszerűségéről és megfelelőségéről.

Ha nincs meg ez a tudás, akkor két ajánlatot maximum a végösszegükben lehet összehasonlítani. Az ár viszont önmagában csak egy szám, amiről legfeljebb azt tudjuk eldönteni, hogy kisebb vagy nagyobb annál, mint amit gondoltunk, de semmiképpen sem azt, hogy az ajánlat megfelel-e az elvárásainknak.

Természetesen megértjük, ha valaki csak a nagyságrendi árakról szeretne tájékozódni, hogy lássa, mi fér bele a költségvetésébe. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy:

  1. Először olvassa el a Milyen teraszt tervezzen menüpontban  írtakat. Itt a különböző teraszmegoldások előnyeiről és hátrányairól talál információkat, melyek alapján el tudja dönteni, hogy milyen típusú teraszbeépítést szeretne.

  2. Felhasználási területek menüpontban talál nagyságrendi irányárakat az egyes megoldásokra vonatkozóan. Az egyes Termékeknél is igyekeztünk kapaszkodó árat írni, de érdemes észben tartania, hogy ha fel is szorozza a kívánt mérettel, az még korántsem lesz árajánlat, vagy műszaki megoldás.

  3. Pontosabb árat a Teraszvarázsló árkalkulátor menüpontban található alkalmazásunk segítségével kaphat, mely egyúttal az igények tisztázásában is segít.  

  4. Ingyenes anyagainkat mind télikert, mind teraszbeépítés témakörben a blog oldalunkon találja:
     Télikert  cikkek

Ha nem tudja biztosan, hogy melyik melyik télikert kivitel felel meg az Ön igényeinek, akkor ebben az anyagunkban megtalálja a főbb típusok tulajdonságait, hogy mire és mire nem tudja őket használni, valamint a hozzájuk tartozó irányárat.

LEGNÉPSZERŰBB SOLARLUX TÉLIKERT KIVITELEK ÉS IRÁNYÁRAK

 

Milyen minimális beruházási igénnyel számolhat egy Solarlux télikert esetében?

Ha nem találta meg a legnépszerűbb típusok között azt a kivitelt, amit el tudna képzelni a teraszára, vagy más méretekben gondolkozik (a példáink egy 20 m2-es teraszt vettek alapul), akkor az alábbiakat tudja alkalmazni az árak meghatározásához:

Egy hőszigetelés nélküli Solarlux Atrium télikert, melyet keret nélküli mozgatható oldalfalakkal és üvegtető feletti árnyékolással szerelünk, és melynek mérete 15-20 m2 között van, nagyjából 7-10 millió forintos beruházással számolhat.

Egy hőszigetelt Solarlux Akzent télikert, melyet hőszigetelt toló, vagy harmonika ajtókkal, üvegtető feletti árnyékolással szerelünk, és melynek mérete 15-20 m2 között van, nagyjából 15-18 millió forintos beruházással számolhat.

A fentebb linkelt legnépszerűbb Solarlux télikertek anyagunkban a télikertek egyes összetevőinek irányárait is megtalálja, így az alapterület, valamint a beépítendő oldalfalak hosszának ismeretében könnyen tudja arányosítani a saját terasza méreteihez.

Ezt az árat nyugodtan tekintheti nagyságrendi irányárnak, az ajánlati végösszeg nem sokban fog eltérni.

Szeretne személyre szabott télikert árajánlatot kérni?

Ha a fentiek elolvasása után sikerült megtalálnia az Ön számára legszimpatikusabb Solarlux télikertet, és annak nagyságrendi árával is elégedett, akkor a továbbiakban a pontos igényeinek és elvárásainak felmérésével folytathatjuk a sort.

Ugyanis csak ezek ismeretében tudjuk pontosítani a végleges műszaki megoldás, ami alapján elkezdhetjük a saját télikertjének megtervezését. Az igények és műszaki elvárások tisztázásához az alábbi lehetőségekkel élhet:

Személyes konzultáció a bemutatótermünkben


Egy télikert, vagy üvegterasz árajánlatának előkészítéséhez szükséges tanácsadási idő minimum 1-2 óra. Ahhoz, hogy ezt az időt csak Önre fókuszálva tudjuk eltölteni mindenképpen szükséges telefonon előzetesen időpontot egyeztetnie. A tanácsadáson Ön saját szemével győződhet meg a mintadarabok segítségével a termékek minőségéről és ki is próbálhatja azokat.

Tapasztalataink alapján a termékek testközelből való megismerése szinte kivétel nélkül segít az elképzelések pontosításában, sőt olykor azok gyökeres átformálásban. Ezért mindenképpen ezt tartjuk a leghatékonyabbnak az ajánlata előkészítéséhez.

  • EXTRA: A bemutatótermi tanácsadás után Ön ingyenesen jogosult igénybe venni helyszíni tanácsadás szolgáltatásunkat, melynek árlista szerinti ára 30.000,- Ft+ÁFA

  • EXTRA: Végül, de nem utolsó sorban, minden bemutatótermi tanácsadás alapján készült árajánlathoz ingyenesen készítünk egy látványtervet. A látványtervkészítés normál ára 30.000,- Ft+ÁFA.

IDŐPONTOT FOGLALOK

 

Személyes konzultáció Önnél


Ha Önnek bőven elegendő, amennyit a termékekről a weboldalainkon látott, és egyből konkrét tanácsokat szeretne kapni az Önnél kivitelezhető lehetőségekről, akkor ezt a szolgáltatásunkat költségtérítés ellenében veheti igénybe az alábbi díjszabás szerint:

Tanácsadói díj 50km távolságon belül:30.000,- Ft+ÁFA

Tanácsadói díj 50km távolságon felül: 50.000,- Ft+ÁFA

Kérjük írjon egy emailt a telikert@mantu.hu címre, adja meg telefonszámát, amin az időpont és a cím egyeztetésével kapcsolatban visszahívhatjuk.

 

Személyes konzultáció egy referencia helyszínen

Arra is van lehetősége, hogy megnézzen egy már megépített Solarlux télikertet. Igaz, ezt  elsősorban akkor ajánljuk Önnek, ha már rendelkezik személyre szabott árajánlattal, de legalábbis konkrét elképzeléssel, és szeretne meggyőződni arról, hogy az általunk képviselt minőség a gyakorlatban hogyan valósult meg.

 

Ha szeretné kipróbálni, hogy milyen élményt nyújt egy már felépített Solarlux télikert, és szívesen meginna velünk egy csésze kávét, miközben megmutatjuk a termékek működését és legfontosabb előnyeit, akkor válassza ezt a típusú konzultációt.

 

A szolgáltatás igénybevételére kizárólag egy személyre szabott árajánlat birtokában van lehetőség előzetes időpontegyeztetés után. A referencia helyszínek Budapest 50 km-es körzetén belül, vagy a Solarlux Németországban levő Melle-i központjában találhatóak. (A helyszín termékfüggő.)

 

Igényét a személyre szabott ajánlatának számára hivatkozva tudja jelezni az Ön Solarlux tanácsadójánál.

 

Reméljük, hogy a fenti lehetőségek közül sikerül megtalálnia az Önnek leginkább megfelelő megoldást, és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a boldog Solarlux télikert tulajdonosok népes táborában köszönthetjük.