Így kérhet ajánlatot


Ha úgy döntött, hogy Ön is az általunk javasolt megoldások egyikét szeretné megvalósítani, akkor természetes igény, hogy tudni szeretné ennek a beruházási vonzatát.

Annak érdekében, hogy ajánlatunk elnyerje a tetszését, ahhoz mindenképpen az szükséges, hogy az ajánlat mind műszaki tartalmában, mind árában arról szóljon, amire Önnek valóban szüksége van. Mivel Ön egy több millió forintos beruházásról függ dönteni, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy ezt a döntést mi alapján hozza majd meg.

Miért mondana le szakértő értékesítőink és gyártóink sok évtizedes szakmai tapasztalatáról, amivel segíteni tudjuk döntése előkészítését és az igényét legjobban kielégítő megoldás megkeresését? Miért ne hallgatná meg azokat az érveket és szakmai tanácsokat, amelyek az általános értékesítői közhelyeken túl, az Ön személyes igényei alapján adnak megoldási javaslatokat, ötleteket és útmutatást?   

Az elvárásokat és a megoldási javaslatokat legegyszerűbben a bemutatótermünkben, egy személyes tanácsadás keretén belül érdemes átbeszélni, ahol a kiállított és beépített mintadarabok segítségével megismerheti a kínált megoldásokat és közülük többet ki is próbálhat működés közben is. 

Amennyiben úgy dönt, hogy igénybe szeretné venni az INGYENES bemutatótermi konzultációs szolgáltatásunkat, akkor kérjük egyeztessen időpontot kollégáinkkal. 

IDŐPONT EGYEZTETÉSE ITT 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS TERASZMEGOLDÁSOKHOZ

Ha kényelmi vagy egyéb szempontok miatt nem tud vagy nem akar személyesen tájékozódni, akkor ajánlatkérését írásban az alábbi űrlap kitöltésével is elküldheti nekünk. Ennek előfeltétele, hogy már figyelmesen tájékozódott a weboldalunkon, és kiválasztotta azt a terméktípust, ami:

  • kielégíti az Ön által megfogalmazott elvárásokat

  • árban megfelel a beruházásra szánt keretösszegnek

Kérjük, hogy igényeinek és elvárásainak megfogalmazása céljából töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot az adatok teljeskörű megadásával.

Az ajánlatkérő adatai

Kérjük, hogy olyan e-mail címet és telefonszámot adjon meg, amelyen szükség esetén felvehetjük Önnel a kapcsolatot amennyiben tisztázandó kérdés merülne fel az ajánlatkérésével kapcsolatban.

Milyen funkciókkal rendelkezzen a teraszmegoldás?

Kérjük, jelölje be azokat a védelmi funkciókat, amiket a kívánt teraszmegoldásnak teljesítenie kell.

A teraszmegoldás típusának kiválasztása

A fent megfogalmazott igények alapján kérjük, hogy jelölje be az alábbi legördülő listában, hogy mely teraszmegoldásra kér ajánlatot.

Ha bizonytalan abban, hogy mely termék felel meg az Ön igényeinek, akkor a választás megkönnyítése érdekében igényeljen személyes konzultációt:

  • Konzultáció a bemutatóteremben: ingyenes

  • Konzultáció a helyszínen: 30.000 Ft+ÁFA/ 1 óra (50 km felett utazási költség: 150 Ft+ÁFA/km)

Helyszínrajz és fotók

A helyszínrajzon az alapterület méreteinek és a csatlakozó falszerkezet helyének megadása szükséges. Szabályos, derékszögű alapterület esetén elegendő az oldalhosszúságok megadása. Szabálytalan alapterület esetén (nem négyzetes)szükséges az alapterület sarokpontjainak koordináta rendszerben való ábrázolása. Az alapterületen jelölje be, hogy mely oldalakat kívánja lezárni nyílászárókkal. Az ajánlatkéréshez csatoljon fotót is.

[Maximális fájlméret: 10MB]
 
[Maximális fájlméret: 10MB]
 
[Maximális fájlméret: 10MB]

A beruházás tervezett keretösszege

Tudjuk, hogy ez a legkényesebb pontja az ajánlatkérésnek, amit sokan nem szeretnének megadni. Ha már alaposan áttanulmányozta a weboldalunkat, akkor tudhatja, hogy ugyanarra a funkcionális igényre (pl. nap és szélvédelem)akár 1 és 5 millió Ft közötti megoldások is szóba jöhetnek. Ahhoz, hogy ajánlatunkat abban a reményben készíthessük el, hogy az megfeleljen az Ön használati és anyagi elvárásainak is, erre az információra feltétlenül szükségünk van. Az Ön érdeke is, hogy csak olyan ajánlatot kapjon, ami valós döntési alternatívát jelent az Ön részére.

A beruházásra szánt keretösszeg a járulékos építészeti költségek nélkül (alapépítés, burkolás, egyéb szakipari munkák pl. villanyszerelés, bádogozás, stb.):

 

A gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft.-től nyílászárókkal kapcsolatban. Természetesen ezekről az e-mailekről bármikor leiratkozhat. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.