Erkély lakótérré alakítással


Erkélyek teljes körű időjárásvédelme

Szeles és huzatos, esővel áztatott erkélyek teljes körű időjárás elleni védelmére alkalmas az év teljes egészében. Napos időben a hőtároló funkciót kihasználva kiválóan használható a lakások plusz energiával való ellátására is. Opcionálisan bővíthető oldalsó nap és belátás elleni védelemmel. Az épület felújítások során kiváló megoldást jelent a lakóterek bővítésére és az erkélyek szigetelési problémáinak megoldására.

Bővebben a felújításokról itt olvashat.

Bővebben

Inspirációk


Mantu teraszvédelmi fokozat 4:


E teraszmegoldás által nyújtott időjárás elleni védelmek és azok hatékonysága:

 AlapkivitelOpciós kiegészítőkkel
Magasan álló nap100%100%
Alacsonyan álló nap0%100%
UV0%100% (97%)
Eső100%100%
Csapódó eső100%100%
Szél100%100%
Belátás elleni védelem0%100%
Hőmérséklet100%100%

 Rendszer leírás

Elsősorban többlakásos lakóházak erkélyeinek lezárására szolgáló alumínium keretes mozgatható harmonikafal rendszer. Alkalmazásával a terasz funkciója kibővül. Míg nyáron továbbra is nyitott teraszként, addig télen, zárt állapotban teljes értékű lakótérként használható. (Megjegyzés: A helyiség többi határoló falának megfelelő szigeteléssel való ellátottsága esetén.) A nyílászárók szerelhetőek parapetfalra vagy két födém közé is.

Beruházási igény parapetre szerelve (max. magasság 1500mm): Bruttó 400.000,- Ft/fm-től

Beruházási igény aljzatra szerelve  (magasság 2700 mm): Bruttó 620.000,- Ft/fm-től

Rendszer elemek

Opcionális kiegészítők

Belső textilárnyékolók

Különböző pliszék és textilrolók alkalmazhatók az üvegtáblák belső felületén. Megakadályozzák nem csak a zavaró napsugárzást, de védelmet nyújtanak a belátás ellen is. A rendkívül széles textilválaszték minden lakberendezési stílushoz megkönnyíti a választást.

Belső zsaluziák

Az alumínium lamellás zsaluziák rendkívül strapabíróak és hosszú élettartamúak. A fokozatnélküli állítási lehetőség kiváló megoldást jelent a bejutó fény mennyiségének szabályozására vagy éppen a belátás megakadályozására.