Erkély beépítés hőszigetelt harmonika ajtóval


Ez a megoldás szeles és huzatos, esővel áztatott erkélyek teljes körű időjárás elleni védelmére alkalmas egész évben. Napos időben a hőtároló funkciót kihasználva kiválóan hozzájárul a lakások plusz energiával való ellátásához is. Opcionálisan bővíthető oldalsó nap és belátás elleni védelemmel. Az épület felújítások során kiváló megoldást jelent a lakóterek bővítésére és az erkélyek szigetelési problémáinak megoldására.

 

Inspirációk


Hőszigetelt erkélybeépítés
Hőszigetelt erkélybeépítés
Hőszigetelt erkélybeépítés
Hőszigetelt erkélybeépítés
Hőszigetelt erkélybeépítés
Hőszigetelt erkélybeépítés
Hőszigetelt erkélybeépítés
Hőszigetelt erkélybeépítés

Erkélyek lakótérré alakítása


Az erkély beépítés az alábbi időjárás elleni védelmet kínálja. Azonban a teljesség kedvéért megjelöltük, hogy milyen hatékonysággal tudja ezt használni alapkivitelben és opciós kiegészítőkkel.

 AlapkivitelOpciós kiegészítőkkel
Magasan álló nap100%100%
Alacsonyan álló nap0%100%
UV0%100% (97%)
Eső100%100%
Csapódó eső100%100%
Szél100%100%
Belátás elleni védelem0%100%
Hőmérséklet100%100%

 Rendszer leírás - Erkély beépítés

Elsősorban többlakásos társasházak erkélyeinek lezárására szolgáló alumínium keretes, mozgatható harmonika ajtó rendszer. Alkalmazásával a terasz funkciója kibővül.

Míg nyáron továbbra is nyitott teraszként, addig télen, zárt állapotban teljes értékű lakótérként használható. Megjegyzés: A helyiség többi határoló falának megfelelő szigeteléssel való ellátottsága esetén. A nyílászárók szerelhetőek parapetfalra vagy két födém közé is. 

A Solarlux harmonika ajtók általános jellemzőiről itt olvashat.  

Az erkélybeépítéshez választható többi kivitelről bemutatótermünkben kaphat bővebb információt.

AJÁNLATOT KÉREK

Opcionális kiegészítők

Belső textilárnyékolók

Különböző pliszék és textilrolók alkalmazhatók az üvegtáblák belső felületén. Megakadályozzák nem csak a zavaró napsugárzást, de védelmet nyújtanak a belátás ellen is. A rendkívül széles textilválaszték minden lakberendezési stílushoz megkönnyíti a választást.

Belső zsaluziák

Az alumínium lamellás zsaluziák rendkívül strapabíróak és hosszú élettartamúak. A fokozatnélküli állítási lehetőség kiváló megoldást jelent a bejutó fény mennyiségének szabályozására vagy éppen a belátás megakadályozására.