Erkélyüvegezés lapozható, vagy eltolható üvegfallal


Ez a megoldás szeles és huzatos, esővel áztatott erkélyek időjárás elleni védelmére alkalmas az év túlnyomó részében. Napos időben a hőtároló funkciót kihasználva kiválóan használható a lakások plusz energiával való ellátására is. A használat közben megengedett szélerősség max. 110 km/h. Opcionálisan bővíthető oldalsó nap és belátás elleni védelemmel, valamint hősugárzókkal is.

Inspirációk


Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés
Erkélyüvegezés lapozható üvegfallal

Széltől és esőtől védett erkély kialakítása


Az erkélyüvegezés az alábbi időjárás elleni védelmet kínálja. Azonban a teljesség kedvéért megjelöltük, hogy milyen hatékonysággal tudja ezt használni alapkivitelben és opciós kiegészítőkkel.

 AlapkivitelOpciós kiegészítőkkel
Magasan álló nap100%100%
Alacsonyan álló nap0%100%
UV0%100% (97%)
Eső100%100%
Csapódó eső100%100%
Szél100%100%
Belátás elleni védelem0%100%
Külső hőmérséklet elleni védelem20%40%

 Rendszer leírás - Lapozható üvegfal

Elsősorban többlakásos társasházak erkélyeinek lezárására szolgáló keret nélküli, mozgatható üvegfal rendszer. Használatával meghosszabbítható az erkélyen töltött időszak, mert védelmet nyújt a szél és az eső ellen.

Az opciós kiegészítőkkel a hideg elleni és a belátás elleni védelem növelhető. Az üvegtáblák szerelhetőek az aljzatra és a parapet falra is. A lapozható üvegfal hossza korlátozás nélkül növelhető, a magassága max. 2700 mm.

 A Solarlux lapozható üvegfalairól itt olvashat bővebben

AJÁNLATOT KÉREK

Opcionális kiegészítők

Belső textilárnyékolók

Különböző pliszék és textilrolók alkalmazhatók az üvegtáblák belső felületén. Megakadályozzák nem csak a zavaró napsugárzást, de védelmet nyújtanak a belátás ellen is. A rendkívül széles textilválaszték minden lakberendezési stílushoz megkönnyíti a választást.

Belső zsaluziák

Az alumínium lamellás zsaluziák rendkívül strapabíróak és hosszú élettartamúak. A fokozatnélküli állítási lehetőség kiváló megoldást kínál a bejutó fény mennyiségének szabályozására, vagy éppen a belátás megakadályozására.

Markilux hősugárzó

A Markilux hősugárzók kellemes meleget biztosítanak a teraszon a hűvösebb estéken. Az időjárásálló, porszórt alumínium ház természetesen az árnyékoló színében rendelhető. A hősugárzó kb. 30%-kal kevesebb energiát fogyaszt a hagyományos gázmelegítőkkel szemben. 1400 W vagy 2000 W teljesítménnyel rendelhető. A kényelmes működtetésről az opcionálisan igényelhető távirányító gondoskodik.