Lapozható üvegfalak


Fedett erkélyek védelme szél és csapódó eső ellen

Szeles és huzatos, esővel áztatott erkélyek időjárás elleni védelmére alkalmas az év túlnyomó részében. Napos időben a hőtároló funkciót kihasználva kiválóan használható a lakások plusz energiával való ellátására is. A használat közben megengedett szélerősség max. 110 km/h. Opcionálisan bővíthető oldalsó nap és belátás elleni védelemmel, valamint hősugárzókkal.

Inspirációk


Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés
Mobil erkélyüvegezés

Mantu teraszvédelmi fokozat 3:


E teraszmegoldás által nyújtott időjárás elleni védelmek és azok hatékonysága:

 AlapkivitelOpciós kiegészítőkkel
Magasan álló nap100%100%
Alacsonyan álló nap0%100%
UV0%100% (97%)
Eső100%100%
Csapódó eső100%100%
Szél100%100%
Belátás elleni védelem0%100%
Hőmérséklet20%40%

 Rendszer leírás

Elsősorban többlakásos lakóházak erkélyeinek lezárására szolgáló keret nélküli, mozgatható üvegfal rendszer. Használatával meghosszabbítható az erkélyen töltött időszak, mert védelmet nyújt a szél és az eső ellen.

Az opciós kiegészítőkkel a hideg elleni és a belátás elleni védelem növelhető. Az üvegtáblák szerelhetőek az aljzatra és a parapet falra is. A lapozható üvegfal hossza korlátozás nélkül növelhető, a magassága max. 2700 mm.

Be​ruházási igény: Bruttó 320.000,- Ft/fm-től

TERASZVARÁZSLÓ alkalmazásunkkal ellenőrizze le, hogy ez a megoldás megfelel-e az Ön által elképzelt használati módnak!

TERASZVARÁZSLÓ

Rendszer elemek

Opcionális kiegészítők

Belső textilárnyékolók

Különböző pliszék és textilrolók alkalmazhatók az üvegtáblák belső felületén. Megakadályozzák nem csak a zavaró napsugárzást, de védelmet nyújtanak a belátás ellen is. A rendkívül széles textilválaszték minden lakberendezési stílushoz megkönnyíti a választást.

Belső zsaluziák

Az alumínium lamellás zsaluziák rendkívül strapabíróak és hosszú élettartamúak. A fokozatnélküli állítási lehetőség kiváló megoldást kínál a bejutó fény mennyiségének szabályozására, vagy éppen a belátás megakadályozására.

Markilux hősugárzó

A Markilux hősugárzók kellemes meleget biztosítanak a teraszon a hűvösebb estéken. Az időjárásálló, porszórt alumínium ház természetesen az árnyékoló színében rendelhető. A hősugárzó kb. 30%-kal kevesebb energiát fogyaszt a hagyományos gázmelegítőkkel szemben. 1400 W vagy 2000 W teljesítménnyel rendelhető. A kényelmes működtetésről az opcionálisan igényelhető távirányító gondoskodik.