FIONA eltolható teraszüvegezés


Az üveg, vagy a polikarbonát tetőket játszi könnyedséggel tudjuk télikertté alakítani a FIONA mobil üvegezéssel. Ezt a típust a rendkívül kedvező ár érdekében standard magasságban kínáljuk. Ennek ellenére a 200-250 cm közötti mérettartományban szinte minden igényt ki tudunk elégíteni. Nem csak az új teraszfedés, de már meglévő pergolák és előtetők alatt is kiválóan alkalmazható.

Inspirációk


Eltolható üvegfal fogantyú GlassCon
Eltolható üvegfal GlassCon
Terasz üvegezés eltolható üvegfallal
Tolható üvegfal teraszhoz GlassCon
Tolható üvegfal GlassCon
Tolható teraszüvegezés GlassCon

Eltolható mobil üvegezés szél és csapódó eső elleni védelemhez


A FIONA eltolható teraszüvegezéssel a fedett teraszából pillanatok alatt egy időjárástól védett luxus „kerti szobát” alakíthat ki, ahol szinte egész éven át élvezheti a természet közelségét. Az oldalsó keret nélküli üvegtáblák zárt állapotban is függőleges osztás nélküli panorámát biztosítanak a teraszon ülőknek.

 

A FIONA teraszüvegezésünk nem csak luxus megjelenésével és tökéletes műszaki tulajdonságaival tűnik ki a piaci kínálatból, de verhetetlenül kedvező árával is. 

Az alul és felül elhelyezkedő kiváló minőségű porszórt alumínium keret stabil megfogatást biztosít a 10 mm vastag edzett üvegnek, amely így jól ellenáll a nagyobb mechanikai behatásoknak is. 

 
Eltolható üvegfal fedett teraszhoz
 

Hol alkalmazható a FIONA teraszüvegezés?

Szinte bárhol felépíthető, ahol az alsó és a felső sínszerkezet megfelelően rögzíthető. A szerkezeti magasság 2000 és 2500 mm között alakítható ki. Az ettől eltérő méretek más típusainkból valósíthatóak meg, pl. SL20. A szélességi méret szinte korlátlan, mert a 2-6 pályás szerkezetek kombinálásával számos opció áll a rendelkezésre.

Kiválóan alkalmazható új télikertek telepítésekor, de már meglévő fedett teraszok oldalfalaiként is beépíthető. Nagy előnye, hogy nem terheli a meglévő fedélszerkezetet, így már régebbi fa pergoláknál és fa vázas teraszfedéseknél is alkalmazhatóak. 

 

A lapos alsó sín lehetővé teszi a meglévő burkolatokra történő telepítést is, így nincs szükség nagyobb szakipari munkákra. Egyetlen feltétel, hogy a burkolatnak vízszintesnek kell lennie.

 

Milyen színekben rendelhető a FIONA mobil üvegezés?

A FIONA mobil üvegezést három rendkívül kedvező alapszínben kínáljuk, amelyek minden környezetbe jól illeszkednek. A RAL 7024 (strukturált antracit) mellett kétféle világos árnyalat (RAL 9001 krémfehér és 9016 fehér) rendelhető.

 

Milyen méretekben rendelhető?

A FIONA üvegfal 2000 és 2500 mm között több standard fix méretben rendelhető. A kívánt szerkezeti magasságot tokszélesítés alkalmazásával lehet megvalósítani. 

 
Rozsdamentes fogantyú eltolható üvegfalhoz
 

Milyen kiegészítők rendelhet hozzá?

A komfort és kényelem fokozására számos opcionális kiegészítőt kínálunk. A különböző fogantyúk az üvegek mozgatását teszik lehetővé anélkül, hogy ujjlenyomatot hagynánk az üvegen. Kínálunk felcsavarozható rozsdamentes fogantyút, melynek felszereléséhez az üveg megfelelő előkészítése szükséges. De standard üveg esetén lehetőség van tetszés szerinti helyen fogantyút elhelyezni, ehhez a két oldali tapadó szalaggal rögzíthető alumínium fogantyút ajánljuk.

 

Ugyancsak hasznos kiegészítő a soroló funkció, amelynek segítségével az üveglapok egymást húzzák a becsukáskor. Így a nyitás és a csukás is nagyon kényelmesen, egy mozdulattal elvégezhető.

 

Összeszerelhető-e házilag a FIONA üvegfal?

A szerkezet nagy előnye, hogy házilag is rendkívül egyszerűen felépíthető. A gyártó részletes szerelési utasítást ad a termékhez, ami 2 fővel könnyen és gyorsan telepíthető. 

Figyelembe véve egy ilyen mobil üvegfal több százezer forintot is meghaladó szerelési költségét, az önerős kivitelezéssel jelentős megtakarítást érhet el. Természetesen térítés ellenében lehetőség van a szereléssel együtt történő megrendelésre, vagy alternatívaként 1 fő szerelésvezető igénybevételére is fix 80.000,- Ft+ÁFA napidíj mellett. Ehhez kérje ajánlatunkat!

 

Mennyibe kerül? - MOST AKCIÓS ÁRON

A FIONA tolható teraszüvegezés kiemelkedő minőségéhez és a felsőkategóriás megjelenéséhez képest hihetetlenül alacsony áron kerül forgalomba. 

Ráadásul, most a nyári akciónk keretében 125.000 Ft/m2 + ÁFA  áron vásárolhatja meg! Kérjen ajánlatot a telikert@mantu.hu email címen!

 

Nem biztos benne, hogy felépíthető-e Önnél a FIONA üvegfal?

Ha kételyei vannak azzal kapcsolatban, hogy az Ön teraszán is felépíthető-e a FIONA üvefal, látogasson el bemutatótermünkbe egy ingyenes konzultációra, vagy vegye igénybe helyszíni tanácsadási szolgáltatásunkat mindössze  30.000,- Ft+ÁFA  áron. Szakértőink a helyszínen ellenőrzik a telepíthetőséget és részletes tanácsokkal szolgálnak a kivitelezéshez. Sőt igény esetén, külön díjazás alapján telepítési tervet készítünk 

 

IDŐPONT EGYEZTETÉSE ITT