Alumínium és fa üvegtetők fölső és oldalsó textilárnyékolással


Közepes és nagy méretű teraszok eső és hó, valamint magasan és alacsonyan álló nap elleni védelme

Max. 9000 x 6000 mm méretű, déli és nyugati fekvésű teraszok eső és nap elleni, valamint szél és csapódó eső elleni védelemmel. Opcionálisan rendelhető integrált világítással és hősugárzókkal, továbbá mobil üvegfalakkal üvegterasszá alakítható.

Inspirációk


Mantu teraszvédelmi fokozat 4:


E teraszmegoldás által nyújtott időjárás elleni védelmek és azok hatékonysága:

 

 AlapkivitelOpciós kiegészítőkkel
Magasan álló nap100%100%
Alacsonyan álló nap100%100%
UV100%100%
Eső100%100%
Csapódó eső100%100%
Szél70%70%
Belátás elleni védelem100%100%
Hőmérséklet0%40%

 Rendszer leírás

A fedetlen nagyméretű teraszok eső és nap elleni védelmének műszakilag tökéletes és építészetileg igényes megoldása. Alkalmazása elsősorban ott javasolható, ahol a teraszt egész nyáron reggeltől estig, kora tavasztól késő őszig pedig a napos időszakokban használnánk. Az üvegtetők védelmet nyújtanak a csendes, tartós esővel, a tető árnyékolás pedig az erős napsugárzással szemben. Az oldalsó textilárnyékolás véd a csapódó eső és az 50 km/h alatti széltől. Az üveg alatti textil árnyékolók kiváló hatásfokkal alkalmazhatók hőszigeteletlen üvegtetőkhöz. Nincs szükség az árnyékoló költséges szél elleni védelmére és a textil is mindig védett az időjárás hatásaitól. Opcionálisan motoros hajtással és fényrés nélküli kivitelben is rendelhető. A csapódó eső és szél elleni védelmi funkció valamint az alacsonyan álló napsugárzás elleni védelem az opciós kiegészítőkkel közepes mértékben növelhető.

Beruházási igény: Bruttó 2.990.000,- Ft-tól (4m x 3m)

TERASZVARÁZSLÓ alkalmazásunkkal ellenőrizze le, hogy ez a megoldás megfelel-e az Ön által elképzelt használati módnak!

TERASZVARÁZSLÓ

Opcionális kiegészítők

Solarlux SLM 200 üveg alatti textil árnyékolás

Az üveg alatti textil árnyékolók kiváló hatásfokkal alkalmazhatók hőszigeteletlen üvegtetőkhöz. Nincs szükség költséges szél elleni védelemre és a textil is mindig védett az időjárás hatásaitól. Alapkivitelben motoros hajtással rendelkezik és fényrés nélküli kivitelben készül.

Árnyéktoldat Solarlux SLM 200 üveg alatti textil árnyékoláshoz

Az üveg alatti SLM 200 típusú textil árnyékolók opcionálisan kiegészíthetők kézi mozgatású árnyéktoldattal, melyek szélcsendes időben védelmet nyújtanak a lemenő nappal szemben.

Solarlux SLM 210 oldalsó árnyékoló

A Solarlux oldalsó textilárnyékoló kiválóan alkalmas az alacsonyan álló nap ill. az oldalról érkező napsugárzás elleni védekezésre. Védelmet nyújt továbbá a kéretlen leskelődőktől és a közepes, max 50km/h órás széltől is. Alapkivitelben motoros hajtással rendelkezik és fényrés nélküli kivitelben készül.

Solarlux traverz üvegezés

Az oldalsó üveg alatti rész üvegezése révén nagyban csökkenthető az oldalról beverő eső, valamint szél elleni védelmet nyújthatunk a tető alatti textilárnyékolásnak is. Hővédő, színezett üveg alkalmazása adott estben segíthet a lenyugvó nap elleni védekezésben.

Markilux 790 oldalsó árnyékoló

A Markilux 790 textilárnyékoló kiválóan alkalmas az alacsonyan álló nap ill. az oldalról érkező napsugárzás elleni védekezésre. Védelmet nyújt továbbá a kéretlen leskelődőktől és a gyenge, max 37km/h órás fuvallatoktól is.

Markilux hősugárzó

A Markilux hősugárzók kellemes meleget biztosítanak a teraszon a hűvösebb estéken. Az időjárásálló, porszórt alumínium ház természetesen az árnyékoló színében rendelhető. A hősugárzó kb. 30%-kal kevesebb energiát fogyaszt a hagyományos gázmelegítőkkel szemben. 1400 W vagy 2000 W teljesítménnyel rendelhető. A kényelmes működtetésről az opcionálisan igényelhető távirányító gondoskodik.

Mantu fix oldalsó üvegezés

Az egyedi, acél vagy alumínium szerkezetben rögzített üvegezések tökéletes szélvédelmet biztosítanak. Az üvegezés lehetőséget ad különböző motívumok megjelenítésére vagy a betekintés megakadályozására.

Solarlux LED világítás

A tetőtípustól függően speciális takarólemezekbe, vagy a szarukba integrált fényforrások állnak rendelkezésre, melyekhez rejtett trafók biztosítják az energia ellátást. A Solarlux vezérléssel a fényerősség szabályozható.