Hőszigetelés nélküli télikertek


Max. 9000 x 6000 mm méretű, teraszok eső, hó és Nap elleni, valamint szél és csapódó eső elleni védelemmel, maximális szoláris energia kihasználással a belső hőmérséklet emelésére. Opcionálisan rendelhető, üveg alatti és oldalsó textilárnyékolóval, integrált világítással és hősugárzókkal.

Inspirációk


Közepes és nagy méretű teraszok


teljes időjárásvédelme, 3 évszakos használathoz

Egy hőszigetelés nélküli télikert az alábbi időjárás elleni védelmet kínálja. Azonban a teljesség kedvéért megjelöltük, hogy milyen hatékonysággal tudja ezt használni alapkivitelben és opciós kiegészítőkkel.

 AlapkivitelOpciós kiegészítőkkel
Magasan álló nap0%100%
Alacsonyan álló nap0%100%
UV0%100%
Eső100%100%
Csapódó eső100%100%
Szél100%100%
Belátás elleni védelem0%100%
Hőmérséklet75%80%

 Rendszer leírás - Hőszigetelés nélküli télikert

A fedetlen nagyméretű teraszok teljes időjárás elleni védelmének műszakilag tökéletes és építészetileg igényes megoldása. Alkalmazása elsősorban ott javasolható, ahol a teraszt egész nyáron reggeltől estig, kora tavasztól késő őszig ill. télen napos időben napközben használnánk. Az üvegtetők és az üveg oldalelemek védelmet nyújtanak mindenféle esőtől, az opcionális árnyékolások pedig az erős napsugárzástól.

A Solarlux hőszigetelés nélküli télikertekről itt olvashat bővebben.

A Solarlux eltolható és lapozható oldalfalakról itt olvashat bővebben.

A Markilux árnyékolásokról itt olvashat bővebben.

 

AJÁNLATOT KÉREK

Opcionális kiegészítők

Markilux 889 üveg alatti textil árnyékolás

Az üveg alatti textil árnyékolók kiváló hatásfokkal alkalmazhatók hőszigeteletlen üvegtetőkhöz. Nincs szükség költséges szél elleni védelemre és a textil is mindig védett az időjárás hatásaitól. Alapkivitelben motoros hajtással rendelkezik és fényrés nélküli kivitelben készül.

Markilux 869 oldalsó textil árnyékolás

A Markilux oldalsó textilárnyékoló kiválóan alkalmas az alacsonyan álló nap ill. az oldalról érkező napsugárzás elleni védekezésre. Védelmet nyújt továbbá a kéretlen leskelődőktől és a közepes, max 50km/h órás széltől is. Alapkivitelben kézi hajtással rendelkezik, opcionálisan fényrés nélküli kivitelben is rendelhető.

Solarlux SLM 200 üveg alatti textil árnyékolás

Az üveg alatti textil árnyékolók kiváló hatásfokkal alkalmazhatók hőszigeteletlen üvegtetőkhöz. Nincs szükség költséges szél elleni védelemre és a textil is mindig védett az időjárás hatásaitól. Alapkivitelben motoros hajtással rendelkezik és fényrés nélküli kivitelben készül.

Árnyéktoldat Solarlux SLM 200 üveg alatti textil árnyékoláshoz

Az üveg alatti SLM 200 típusú textil árnyékolók opcionálisan kiegészíthetők kézi mozgatású árnyéktoldattal, melyek szélcsendes időben védelmet nyújtanak a lemenő nap elleni védekezésben.

Solarlux SLM 210 oldalsó árnyékoló

A Solarlux oldalsó textilárnyékoló kiválóan alkalmas az alacsonyan álló nap ill. az oldalról érkező napsugárzás elleni védekezésre. Védelmet nyújt továbbá a kéretlen leskelődőktől és a közepes, max 50km/h órás széltől is. Alapkivitelben motoros hajtással rendelkezik és fényrés nélküli kivitelben készül.

Markilux 790 oldalsó árnyékoló

A Markilux 790 textilárnyékoló kiválóan alkalmas az alacsonyan álló nap ill. az oldalról érkező napsugárzás elleni védekezésre. Védelmet nyújt továbbá a kéretlen leskelődőktől és a gyenge, max 37km/h órás fuvallatoktól is.

Mantu belső textilrolók

A traverzekre rögzített belső rolók védelmet nyújtanak az alacsonyan álló nap sugárzásával szemben, illetve megakadályozzák a belátást is.

Markilux hősugárzó

A Markilux hősugárzók kellemes meleget biztosítanak a teraszon a hűvösebb estéken. Az időjárásálló, porszórt alumínium ház természetesen az árnyékoló színében rendelhető. A hősugárzó kb. 30%-kal kevesebb energiát fogyaszt a hagyományos gázmelegítőkkel szemben. 1400 W vagy 2000 W teljesítménnyel rendelhető. A kényelmes működtetésről az opcionálisan igényelhető távirányító gondoskodik.

Solarlux fix oldalsó üvegezés

A Solarlux üvegtetők oldalsó traverzeiben rögzített fix üvegezések tökéletes szélvédelmet biztosítanak. Az üvegezés lehetőséget ad különböző motívumok megjelenítésére vagy a betekintés megakadályozására.

Solarlux LED világítás

A tetőtípustól függően speciális takarólemezekbe vagy a szarukba integrált fényforrások állnak rendelkezésre, melyekhez rejtett trafók biztosítják az energia ellátást. A Solarlux vezérléssel a fényerősség szabályozható.