LETÖLTHETŐ Terasztanácsadó


Lefedné a teraszt, de nem tudja, melyik megoldás lenne Önnek a legjobb?

Teraszfedések és teraszbeépítések

Mivel ma már rengeteg teraszfedési, és teraszbeépítési lehetőség közül választhat, tudjuk, hogy nem könnyű megtalálni a megfelelőt. Nem csak a bőség zavara miatt, de hiszi, vagy sem, nem is annyira egyszerű megfogalmazni azt, hogy milyen igények merülhetnek fel a terasz használattal kapcsolatban.

Éppen ezért, készítettünk egy ingyenesen letölthető anyagot, amiben összefoglaltuk a legáltalánosabb teraszfedési megoldásokat, és, hogy ezek milyen időjárási elleni védelmet tudnak biztosítani a terasznak.

Ugyanis azok, akik belevágnak a terasz projektbe, hamar szembesülnek azzal, hogy mást mondanak az ismerősök, mást a Google, a szakértő rokonokról nem is beszélve. Aki nem csak vaktában vadászik a terasz árakra, hanem belemerül az előkészítő tervezésbe, hamar szembesül a fenti mondat frusztráló ’Kinek higgyek?’ - érzésvilágával.

Ha Ön is ott tart, hogy szeretné valamilyen terasz megoldással komfortosabbá tenni és/vagy bővíteni az életterét, viszont még nem tudja, hogy az igényei alapján milyen megoldást válasszon, vagy, hogy milyen lehetőségek közül választhat egyáltalán, akkor a Milyen teraszt szeretne? - anyagunk pontosan Önnek szól.

 

SEGÍTHETÜNK A VÁLASZTÁSBAN?

 

Teraszüvegezés Solarlux Acubis

Ez a legnagyobb hiba, amit a teraszvásárlás során elkövethet


Sokan csak a teraszbeépítés elkészülte után jönnek rá, hogy igazából nem tudják arra használni a teraszukat, amire szeretnék. A végeredmény vagy túl hideg, vagy túl meleg, vagy túl szeles, vagy túl nyitott, vagy túl zárt, vagy ezek bármely kombinációja. Röviden összegezve: egyáltalán nem élhető, nem komfortos.

Ők valószínűleg a vásárlás előtt nem gondolták át alaposan, hogy mire lenne szükségük. Ebből következően nem is a megfelelő megoldást választották. Vagy, ha meg is fogalmazták az igényüket, nem olyan megoldást választottak, ami azt kiszolgálta volna. Ráadásul, a tapasztalatlan vásárlók azzal kezdik a terasz projektet, hogy gyorsan elküldik nagyjából 10+1 helyre az ajánlatkérésüket, mely többnyire valahogy így néz ki:

„Szeretném beépíteni a teraszomat, ami 15m2, erre kérek árat.”

Őszintén szólva, egy tisztességes kereskedő számára ez úgy hangzik, mintha azt mondanák: Szeretnék autót venni, 4 személyeset, erre kérek árat. Ezek után pedig csodálkoznak, ha arra kapnak ajánlatot, amivel az adott cég éppen foglalkozik, tekintet nélkül arra, hogy az megfelelő lesz-e a számukra, vagy sem.

 

Pedig megéri tudatos terasz vásárlónak lenni


Biztosan több idő és energia befektetését igényli, de higgye el, többszörösen megtérül majd, amikor a szép, kényelmes és komfortos teraszán a délutáni kávét iszogatva élvezi a családja társaságát.

Egy jó döntéshez csupán elegendő információra van szükség. Na meg persze arra, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mi a jó nekünk. A Milyen teraszt szeretne? anyagunkban szerintünk elegendő információt talál ahhoz, hogy olyan teraszt alakítson ki, melyet a valódi igényei határoznak meg.

 

Mit tudhat meg az ingyenes anyagunkból?


Letölthető terasztanácsadó

Egyszóval támpontot kap ahhoz, hogy eldönthesse, melyik teraszmegoldás felé induljon el, így nem kell feleslegesen 10+1 ajánlatkérést sem kiküldenie. Anyagunkat nagyjából 5-8 perc alatt tudja végigolvasni, akár a telefonján is.

 

Hogyan töltheti le?


Az alábbi űrlap kitöltésével tudja igényelni a letöltési linket, melyet e-mailben küldünk el.


 

A gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft.-től nyílászárókkal kapcsolatban. Természetesen ezekről az e-mailekről bármikor leiratkozhat. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.