Miért minket válasszon?


A kínálatunkban alapvetően csak olyan termékek szerepelnek, melyek gyártóit egytől egyik szakterületük legjobbjai közül válogattunk ki. Ha a legjobb ár-érték arányú megoldások közül szeretne választani, amihez szüksége lenne szakértő tanácsadásra, szakszerű szerelésre és gördülékeny lebonyolításra, akkor érdemes ellátogatnia hozzánk.

Tudjuk, hogy számos versenytársunk van a piacon, akik szintén különböző teraszvédelmi megoldásokat (télikerteket, teraszfedéseket, árnyékolókat, pergolákat) kínálnak. Nálunk magától értetődik, hogy termékeket és gyártókat is beazonosíthatóan jelenítjük meg.

A gyártás minden esetben a megjelölt gyártónál, minősített és ellenőrzött keretek között történik. A termékek típusai könnyen beazonosíthatóak, a megjelenített terméktulajdonságokat tanúsítványok igazolják. Nincsenek „no name” termékek és gyártók, soha nem kísérletezünk „prototípusokkal”, mert nem kockáztatjuk az ügyfeleink pénzét.

Számunkra az a legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen!

Solarlux Akzent Plus télikert harmonika ajtóval
 

NINCSENEK SABLONOS MEGOLDÁSAINK

Mivel nem csak árnyékolókat, tetőket, vagy pergolákat értékesítünk, ezért biztos lehet benne, hogy nem erőltetjük Önre semelyik megoldásunkat. Az igények alapos felmérése után egyénre szabottan választjuk ki azt a teraszmegoldást, ami a leginkább megfelel Önnek.

Szűkebb költségvetés esetén nem a termékek olcsósításával tesszük kedvezőbbé az ajánlatunkat, hanem igyekszünk az igényeknek még megfelelő, de kisebb beruházási keretű megoldást találni.  Mindezt úgy, hogy fikarcnyit sem engedünk a minőségi elveinkből és normáinkból.

A célunk, hogy a lehető legtöbb esetben a megfelelő megoldást találjuk meg az elképzelésekhez. Tudjuk, hogy egyetlen épülő projekt sem hasonlít a másikhoz, így a standard megoldások mellett egyedi, méretre szabott projektmegoldásokat is kínálunk azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni.

Erősségünk a különleges vevői igények kielégítése, hiszen a méretre és igényre szabott megoldások a specialitásaink. Nem csak műszakilag tökéletes termékeket kap tőlünk, hanem a tanácsadás, a tervezés és a kivitelezés során is egyedülálló szolgáltatásban lehet része. Célunk folyamatosan az, hogy Ön a tökéletes megoldást kapja elképzeléséhez.

A TÖKÉLETES MEGOLDÁS ÖNNEK

A legtöbb ember számára a teraszvédelem alapvetően az eső és/vagy napsugárzás elleni védelmet jelenti. Az egyszerűbb termékek nem is alkalmasak ennél összetettebb igények kielégítésére. A komplex megoldásokkal azonban bővíthetjük az időjárás elleni védelem körét szél, hó és hideg elleni védelemmel.

Ha valaki a 15 m2-es teraszán kizárólag nap és gyenge eső elleni védelmet szeretne kialakítani, akkor ezt a kínálatunkból a következő termékekkel valósíthatja meg:

A fenti megoldások mindegyike kielégíti a megfogalmazott elvárást, miközben az egyes megoldások ára 1 és 5 millió forint között van. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy milyen egyéb igényeket fogalmaz meg, mert ha nem lennének ilyenek, akkor az 1 milliós megoldás mindenki igényét kielégítené.

Ha alaposabban megvizsgálja az egyes megoldásokat, akkor azt láthatja, hogy egyik-másik már alapkivitelben is több és magasabb igényszintű szolgáltatást nyújt (pl. egy üvegtető nagy esőben és hóban is védelmet biztosít), mint a legolcsóbb lehetőség. Ha opcionális kiegészítőkkel bővítjük (pl. a pergolákat, vagy az üvegtetőket mobil üvegfalakkal) akár még több funkció (szél, hó, hideg elleni védelem) betöltésére is alkalmasak lehetnek.

Éppen ezért tartjuk rendkívül fontosnak, hogy ne pusztán az ár vagy a külső design alapján döntsön, hanem vegye igénybe szakértő értékesítőink segítségét, hogy az igényeinek és elvárásainak alapos körüljárása során az Önnek árban és funkcionalitásban legmegfelelőbb megoldást tudjuk kiválasztani.

MIRE SZÁMÍTHAT TŐLÜNK?

Immár több, mint 20 éve elkötelezett hívei vagyunk a minőségi nyílászárók és télikertek forgalmazásának. Soha nem kötöttünk kompromisszumot, nem próbáltuk meg termékválasztékunkat olcsósítani és középszerű, no name, vagy ne adj Isten silány termékekkel felhígítani. Büszkék vagyunk rá, hogy azok, akik minket választanak, akár 10-15 év elteltével is elégedetten tekintenek vissza döntésükre, és legtöbbjüket többször visszatérő vásárlóként is üdvözölhetjük.

Ismerve a hazai kínálatot, tudjuk, hogy a Mantu teraszmegoldásai nem minden esetben jelentik a legolcsóbb választást. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy a széles termékválasztéknak köszönhetően minden esetben olyan megoldást tudunk javasolni, ami tökéletesen kielégíti a vevői elvárásokat.

Minőségpolitikánk

  1. Termékválasztékunkat kizárólag Európai Uniós országok termékeiből állítjuk össze. Ez azt jelenti, hogy minden termék Európában készül, az EU gyártási, minőségbiztosítási rendszere alapján, a nevesített gyártók által garantált és igazolt minőségben, CE tanúsítvánnyal.

  2. Az üvegtetők, télikertek és pergolák építészetileg kritikus szerkezetek, ezért az Európai Unióban ezek tervezése és gyártása szigorú feltételekhez van kötve. Az érvényes EN1090 szabvány előírja, hogy csak a minősített gyártók építhetnek és tervezhetnek ilyen tetőket az Unió területén. Minősített gyártóink teljes körű felelősséget vállalnak és garantálják, hogy termékeik mindenben megfelelnek a Magyarországon érvényes előírásoknak.

  3. Végül, de nem utolsó sorban vegye figyelembe, hogy a laikus számára első látásra összehasonlítható termékek a valóságban nem is annyira összehasonlíthatók. Higgye el, hogy a weboldalak nem adnak hiteles információt egy télikert, vagy egy pergola várható minőségéről. Sok esetben nemcsak a termék műszaki paraméterei és jellemzői, de még a gyártó ill. a forgalmazó kiléte is homályban marad. Éppen ezért javasoljuk, hogy látogasson el bemutatótermünkbe, ahol személyesen megtekintheti a kiállított mintadarabokat és szakszerű tájékoztatást kaphat, ami alapján valóban megalapozott döntést tud hozni.

 

Szeretném megismerni a számomra szóba jöhető terasz megoldásokat egy díjmentes bemutatótermi konzultáció keretében.

IDŐPONTOT FOGLALOK