Miért válasszon Solarlux télikertet?


Tudjuk, hogy a télikert gyártók piacán nem olyan könnyű a márkanév alapján dönteni, mint mondjuk az autók esetében. Soknak neve sincs, néhányan azt a nevet használják, amilyen profilból dolgoznak, néhányan az alapanyagot jelölik meg ismertetőjelként, és akad néhány márkanév is.

Inspirációk


Solarlux hőszigetelés nélküli télikert
Solarlux hőszigetelés nélküli télikert
Solarlux hőszigetelés nélküli télikert
Solarlux hőszigetelt lakótélikert
Solarlux hőszigetelt lakótélikert
Solarlux hőszigetelt lakótélikert
Solarlux hőszigetelt lakótélikert
Solarlux hőszigetelt lakótélikert


Az 1983-ban alapított Solarlux GmbH egyike a márkanevet védjegyül is használó gyártóknak. Sikerük egyrészt a kiváló termékminőségnek, és a magas színvonalú szolgáltatásoknak köszönhető. De van még valami, amiben a Solarlux kiemelkedik a többi gyártó közül. 

A Solarlux télikertek és üvegteraszok egy további kiemelkedő tulajdonsága az egyediség. Szinte nincs olyan forma, olyan méret, olyan vevői elképzelés, amit ne lehetne megvalósítani. De ami fontos ebben az az, hogy mindez nem a kísérletezés és prototípus gyártás jegyében történik. Sőt!

Minden egyes télikertet megterveznek és statikailag ellenőriznek a Solarlux mérnökei. Az egyedi gyártmányokat pedig egytől egyig felépítik és összeszerelik a Solarlux üzemében, így garantálva, hogy az mindenben megfelelő legyen és a vevő megelégedésére szolgáljon.

 

 

De nem így működik minden télikert gyártó

 

Ahhoz, hogy egy télikert megépítése megvalósuljon, hat területnek kell rendben lennie a gyártási folyamatban. (Lásd a képen.)

 

A télikert gyártás folyamata

 

A legtöbb télikert gyártó ezek közül rendszerint csak a 3-6 feladatokat látja el, de még az is előfordul a nagyobb gyártók esetén, hogy a tervezés és gyártás különválik az értékesítéstől és a szereléstől. Ez azt jelenti, hogy a termék (a télikert) tervezése különválik az alapanyag (az alumínium profilok) fejlesztésétől és tervezésétől.

Nagyjából úgy képzelhetjük ezt el, hogy ezek a gyártók kimennek a piacra és vásárolnak az ott található nagy alumínium gyártók termék-kínálatából. Vagyis azt veszik, ami kapható és nem mindig azt, amire szükségük van. Hiszen az ő egyedi igényük túlságosan kicsi ahhoz, hogy a nagy profilgyártók minden egyes igényhez alkalmazkodjanak és kielégítsék azt.

 

Ezzel szemben a Solarlux pedig úgy működik, mint pl. az Apple, azaz minden feladatrészt saját maga old meg. Ugyanis az évente legyártott 2500 üvegterasz és a közel 1000 télikert már elegendő mennyiséget jelent ahhoz, hogy a Solarlux saját profilt fejlesszen és gyártasson.

 

Így a télikert gyártás mind a hat részfeladata egy kézben összpontosul, ezért az egyes részterületek tapasztalata és tudása is egy kézben marad, ami a vevői igények magasabb szintű kiszolgálását teszi lehetővé. Ez a gyártási volumen egyébként 10-20 szorosa egy átlagos nagyságú gyártóhoz viszonyítva. Szóval azt is mondhatnánk, hogy pontosan ennyivel több a tapasztalatuk a télikert gyártás terén.

 

Ezen felül az értékesítés franchise jellegű rendszerben történik, vagyis a Solarlux kiemelt partnerei (un. Aktív Partnerek), így a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió is, maximális műszaki és technológiai támogatást kapnak az értékesítésben a Solarluxtól. Ez a garancia arra, hogy akár Németországban, akár az Egyesült Államokban, akár a Közel-Keleten, vagy éppen Budapesten vásárol valaki, ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást kapja.

 

Solarlux lakótélikert

 

Kiknek ajánljuk a Solarlux termékeit?

Mindenekelőtt azoknak, akik egy kiforrott, megbízható terméket keresnek, mert nem bíznak semmit a véletlenre, és biztosak akarnak lenni abban, hogy működőképes megoldást kapnak. Továbbá azoknak:

 

  • Akik az év minél több napján szeretnék használni teraszukat, erkélyüket és fontos számukra, hogy szép környezetben tartózkodjanak.

  • Akik előtérbe helyezik a maximális átláthatóságot és élvezni akarják „a kinn is benn is” érzést.

  • Akik a forró nyári napokon szeretnék a hőguta veszélye nélkül használni teraszukat, erkélyüket hála a lapozható üvegfalak 100%-os nyithatóságának.

 

Nézzen körül bátran a Solarlux németországi bemutatótermében: