Karos textil árnyékoló teraszfedéshez


Max. 5000 x 3000 mm méretű teraszok védelmére, szélcsendes időben szolgáló tokozott könyökkaros textilárnyékolások. A használat közben megengedett szélerősség max. 28-37 km/h. Opcionálisan bővíthető oldalsó nap, szél és csapódó eső védelemmel, valamint integrált világítással és hősugárzókkal.

Inspirációk


Kisebb méretű fedetlen teraszok


magasan álló nap és gyenge eső elleni védelméhez

 

Egy karos textil árnyékoló az alábbi időjárás elleni védelmet kínálja. Azonban a teljesség kedvéért megjelöltük, hogy milyen hatékonysággal tudja ezt használni alapkivitelben és opciós kiegészítőkkel.

 AlapkivitelOpciós kiegészítőkkel
Magasan álló nap100%100%
Alacsonyan álló nap0%100%
UV100% (97%)100% (97%)
Eső10%100%
Csapódó eső0%0%
Szél0%20%-50%
Belátás elleni védelem0%100%
Hőmérséklet0%20%

 Rendszer leírás - Karos textilárnyékoló

A fedetlen teraszok alapszintű védelmének műszakilag tökéletes és építészetileg igényes megoldása. Alkalmazása elsősorban ott javasolható, ahol a terasz használata a meleg, napos nyári időszakra korlátozódik.

Az eső és szél elleni védelmi funkció az opciós kiegészítőkkel kis mértékben növelhető. A tokozott napellenzők hosszú élettartamúk, minimális karbantartást igényelnek.

A Markilux karos textilárnyékolókról itt olvashat bővebben.

 

AJÁNLATOT KÉREK

Opcionális kiegészítők

Markilux Perla textilkivitel

A karos textilárnyékolók alapkivitelű Sunvas ill. Sunsilk textilkollekciói csak rövid ideig tartó vagy gyenge esőben vízállóak. A felár ellenében rendelhető Sunvas Perla és Sunsilk Perla FR kivitel teljesen vízálló.

Markilux 790 oldalsó árnyékoló

A Markilux 790 textilárnyékoló kiválóan alkalmas az alacsonyan álló nap ill. az oldalról érkező napsugárzás elleni védekezésre. Védelmet nyújt továbbá a kéretlen leskelődőktől és a gyenge, max 37km/h órás fuvallatoktól is.

Markilux hősugárzó

A Markilux hősugárzók kellemes meleget biztosítanak a teraszon a hűvösebb estéken. Az időjárásálló, porszórt alumínium ház természetesen az árnyékoló színében rendelhető. A hősugárzó kb. 30%-kal kevesebb energiát fogyaszt a hagyományos gázmelegítőkkel szemben. 1400 W vagy 2000 W teljesítménnyel rendelhető. A kényelmes működtetésről az opcionálisan igényelhető távirányító gondoskodik.

Mantu fix oldalsó üvegezés

Az egyedi, acél vagy alumínium szerkezetben rögzített üvegezések tökéletes szélvédelmet biztosítanak. Az üvegezés lehetőséget ad különböző motívumok megjelenítésére, vagy a betekintés megakadályozására.

Markilux LED világítás

Az elegáns, alumímiumházba épített, mozgatható LED égők pompás fényt varázsolnak teraszára. A távirányítóval kényelmesen kezelhető, mind a fény erőssége, mind a fény színe változtatható (3000-5000 Kelvin). A világítótest színét természetesen az árnyékoló színéhez igazíthatjuk.