Ponyvás pergola - CUBIC


A CUBIC modellünk a nevéhez illően egy szögletes, kubista megjelenésű pergola típus. Különösen szabadon álló kivitelben ajánljuk medencepartra, vagy kerti kiülőkhöz árnyékolásra és eső elleni védelemre. Üveg vagy screen (textil) oldalfalakkal kombinálva szél és csapódó eső ellen is kiváló megoldás.

 

Inspirációk


CUBIC - ponyvás pergola


A lapos tetős megjelenésű pergolák között minden bizonnyal ez a legkedveltebb típus. Akár modern, minimalista stílusú épület mellé, akár szabad felületen felállítva tökéletesen illeszkedik a környezethez. Kiforrott műszaki megoldásainak köszönhetően kiváló megoldás árnyékolásra és eső elleni védelemre. Látványban pedig minden bizonnyal terasza vagy kertje ékköve lesz. Kiváló választás, ha igényeit az alábbiak szerint fogalmazza meg

 

 • Nyújtson tökéletes védelmet esőben

 • Árnyékolásként védjen a tűző napsugárzástól

 • Lapos tetős, kocka formát szeretne

 • Időtálló, tartós anyagokat keres

 • Ne igényeljen bonyolult tervezést és előkészületeket

 • Egyszerű legyen a szerelése és kezelése

 • Legyen szakszervize, akihez fordulhat baj esetén

 

Árajánlatért, ill. további információért forduljon értékesítőinkhez, vagy látogasson el bemutatótermünkbe.

 

 

IDŐPONT EGYEZTETÉSE ITT 

 

 

Röviden a ponyvás pergolákról

A ponyvás pergola tulajdonképpen egy alumínium vázra szerelt mozgatható (nyitható-zárható) tetőszerkezet. A ponyvát kinyitva megoldódik a terasz árnyékolása és eső elleni védelme. Használaton kívül pedig visszazárt állapotban szabadon átengedi a fényt a belső helyiségekbe.

Opcionálisan integrált vízelvezető rendszerrel rendelhető, így a tetőn összegyűlő víz láthatatlanul és akadálytalanul távozik. A nyitást és a csukást is motor végzi, ami távirányítóról, vagy kapcsolóról működtethető. Alkalmazásuk nem csak a családi házaknál, de hotelekben és éttermekben, a vendéglátó teraszokon is igen elterjedt. Az alapfunkciók (nap és eső elleni védelem) oldalfalakkal (üveg vagy textil) szél ill. belátás elleni védelemmel is könnyen bővíthetőek.

 

CUBIC ponyvás pergola

A CUBIC modellünk letisztult, kubista designjával elsősorban a modern formák kedvelői között népszerű árnyékoló. Megjelenésében egyesíti az egyszerűséget és a luxust.

A műszaki megoldásait tekintve messze kiemelkedik a hasonló megjelenésű, de olcsó szerkezeti anyagokból készülő silány árnyékolók ill. pergolák közül. Az alumínium váz nagy falvastagsága első osztályú stabilitást, a prémium minőségű porszórás pedig kiváló időjárás állóságot biztosít, így nem kell évről-évre az állagmegóvásról gondoskodnia. Kiemelnénk a látható csavarkötések nélkül történő összeszerelést, aminek köszönhetően modern és letisztult formavilágot és felületet kapunk.

 

Alapkivitelben a ponyva TechProtect szövetből készül, amely egy rendkívül tartós háromrétegű technikai anyag, valamint víz és UV-álló. A ponyvát behúzott állapotban egy takarás fedi, ami védi azt a szennyeződésektől. A tetőről a vízelvezetését integrált, rejtett ereszcsatorna biztosítja. 

 

Választható modellek

A CUBIC pergolák két különböző modellje két különböző beépítési szituációt tesz lehetővé:

 • szabadon álló pavilonként: Modell PAVILLON

 • fal mellé építve: Modell GARDENA

A leggyakoribb a szabadon álló kivitel, amelyet kertünkben bárhol felépíthetünk, létrehozva ezzel egy árnyékos és esőtől védett kerti kiülőt.

 

 

Nézze meg az egyes típusokat galériánkban

 

Cubic pergola 1.

 

 

Opcionális bővíthetőség oldalfalakkal

A CUBIC pergolák egyik nagy előnye, hogy az oldalfalak gyári rendszerekkel beépíthetőek. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a pergola alatt ne csak a nyári melegben találjon menedéket, hanem esetleg egy szeles, zivataros nyári délután is. Az elhúzott oldalfalak védelmet nyújtanak a szél ellen és a csapódó eső ellen is.

 

Adódik a kérdés, melyiket érdemes választania? Nos, mint a teraszvédelem annyi más kérdésében, erre sincs jó vagy rossz válasz. Minden attól függ, hogy Ön pontosan hogyan kívánja használni a teraszát . Léteznek olyan igények, amikor a Screen a jobb választás, de fel tudunk sorolni másik ötöt, amikor az eltolható üvegfal. És persze ez igaz fordítva is. Ha bizonytalan a döntésben, akkor felkészült tanácsadóink segítenek Önnek a döntésben. Lapozza végig galériánkat, melyben megmutatjuk a választható oldalfalakat.

 

 

Cubic pergola 2.

 

Mit érdemes tudnia a CUBIC pergoláról?

 • A ponyva kihajtásával és az opcionális rejtett ereszcsatornának köszönhetően teljes vízállóságot biztosít a teraszon.

 • Távirányítással nyitható-zárható ponyva az igények szerint.

 • Az elemek moduláris összekapcsolásának köszönhetően bármilyen méretű terület lefedhető velük. A támaszok minimális száma miatt nem lesz erődítmény érzete a teraszon.

 • A szerkezet ellenálló az extrém külső hőmérséklettel és az UV sugárzással szemben (állagmegóvási szempontból).

 • Ha beépített LED világítást is választ, akkor sötétedés utánra is tervezhet baráti, családi összejövetelt, nem kell külön fényforrással bajlódnia.

 • Kiegészíthető eltolható oldalfal így szélvédetté is teheti a teraszát.

 • Az alap színeken felül kérheti bármilyen RAL színre porszórva. (feláras)

 • Akár több szerkezetet is összekapcsolhat modulárisan, ha nagy alapterületet szeretne lefedni.

 • Max. szélesség egy modul esetén: 4500 mm, max. modul mélység: 7000 mm

 

 

Kiforrott műszaki megoldások és részletek

Csakúgy mint a többi pergola típusnál itt is feltűnik a CUBIC tökéletes formavilága és a műszaki megoldások tökéletessége. Nézze végig az alábbi képeket, melyeken a legkiemelkedőbb műszaki részleteket és az opcionálisan rendelhető megoldásokat mutatjuk be.

 

 

 

Cubic pergola 3.

 

 

Mikor javasoljuk Önnek a CUBIC pergolát?

A CUBIC pergolánk  azok között kedvelt, akik elsősorban a nyári hónapokban használt teraszukra keresnek árnyékolást és eső elleni védelmet. Megjelenése különösen alkalmassá teszi szabadonálló kivitelként történő alkalmazását, akár több modul összeépítésével is. Így nagyobb felületek árnyékolása és eső elleni védelme is megoldható, ami elsősorban a vendéglátásban jelent nagy előnyt. Kiváló megoldás ezenkívül medence partok vagy kerti kiülők árnyékolására is.

 

Ha nem biztos benne, hogy a pergola lenne a legjobb választás Önnek,

akkor az alábbi írásunkat ajánljuk, melyben összeszedtünk minden olyan szempontot, ami segíthet a választásban.

 

 

 

Nézze meg videónkban, hogyan használhatja a Cubic ponyvás pergolát

 

 

 

Így lehet Önnek is CUBIC pergolája!

 1. Kérjen előzetes árajánlatot az alábbi űrlap segítségével.

 2. Az előzetes ajánlat elfogadása után végezzük el a felmérést a helyszínen.

 3. A felmérést követően elkészítjük a végleges ajánlatot, amely a megrendelés alapjául szolgál.

 4. Megkötjük a szerződést, és elindítjuk a megrendelést.

 5. Kivitelezés.

Irányár előzetes kalkulációhoz

Tudjuk, hogy a tervezgetés időszakában is fontos, hogy ismerje a várható beruházási költséget. Ezért az alábbi irányár segítségével eldöntheti, hogy a Cubic pergola szóba jöhet-e az elképzelései megvalósításában.
 
Cubic ponyvás pergola
4,5 x 4 méter alapterületű, oldalfalak és oldalárnyékoló, valamint szállítás és szerelés nélkül:
Bruttó 4,4 millió Ft-tól
 
Amennyiben ebben az árfekvésben gondolkozik, és szeretne a saját teraszához egyedi árajánlatot kérni, kérjük, hogy az alábbi űrlap segítségével adja meg a kívánt paramétereket.

 

Kérjük, hogy töltse ki az alábbi adatokat!
[Maximális fájlméret: 10MB]
 

 

A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től terasz megoldásokkal kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.

 

Ha kérdése van, küldjön emailt a pergola@mantu.hu címre, vagy hívja Bedzsula Gorán kollégánkat a +36/20-519-4771-es telefonszámon.