Ponyvás pergola - ELEGANCY


Az Elegancy nevéhez hűen egy elegáns és stílusos teraszárnyékoló, amely az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően könnyű és praktikus választást jelent, ha modern és designos megoldást keres. Egyidejűleg eső ellen és árnyékolásra ez a leggazdaságosabb megoldás. Nem igényel bonyolult tervezést és előkészítést, szerelése egy nap alatt készen van.

Inspirációk


Ponyvás pergola családi házhoz
Ponyvás pergola Elegancy oldalsó árnyékolásokkal
Ponyvás pergola Elegancy
Ponyvás pergola Elegnacy étterem teraszhoz
Ponyvás pergola Elegancy világítással
Ponyvás pergola Elegancy oldalsó árnyékolóval
Ponyvás pergola Elegancy oldalfalakkal
Ponyvás pergola Elegancy behúzott ponyvával

ELEGANCY - ponyvás pergola


Ha valaki azt kérdezné tőlünk, hogy melyik teraszmegoldást ajánlanánk az alábbiak szerint megfogalmazott igényre, akkor egyetlen jó válasz létezik: az ELEGANCY pergolát

 

 • Árnyékoljon tűző napsütésben

 • Nyújtson tökéletes védelmet esőben 

 • Legyen szép, modern és értékálló

 • Legyen gondozásmentes

 • Ne igényeljen bonyolult tervezést

 • Egyszerű legyen a szerelése

 • Legyen szakszervize, akihez fordulhatok baj esetén

 • Legyen az ára is pénztárcabarát

 

Könnyen beláthatjuk azonban, hogy egy termék rendszerint nem kizárólag előnyös tulajdonságokkal bír, és dőreség lenne a vásárlási döntéseinket csak a pozitívumok alapján meghozni. A ponyvás pergolák a fentieken túl számos egyéb tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek az egyes felhasználók számára előnyt, míg mások számára hátrányt jelenthetnek.

Mielőtt ponyvás pergola vásárlására adja a fejét, mindenképpen tájékozódjon az egyéb szóba jöhető árnyékolási és esővédelmi lehetőségekről is, számba véve azok előnyös és hátrányos tulajdonságait. Ebben segítséget nyújtanak szakértő kollégáink, akik egy bemutatótermi tanácsadás során szívesen segítenek eligazodni a különböző lehetőségek között.

 

 

IDŐPONT EGYEZTETÉSE ITT 

 

 

Röviden a ponyvás pergolákról

A ponyvás pergola tulajdonképpen egy alumínium vázra szerelt mozgatható (nyitható-zárható) tetőszerkezet. A ponyvát kinyitva megoldódik a terasz árnyékolása és eső elleni védelme. Használaton kívül pedig visszazárt állapotban szabadon átengedi a fényt a belső helyiségekbe.

Integrált vízelvezető rendszerrel rendelkezik, így a tetőn összegyűlő víz láthatatlanul és akadálytalanul távozik. A nyitást és a csukást is motor végzi, ami távirányítóról, vagy kapcsolóról működtethető. Alkalmazásuk nem csak a családi házaknál, de hotelekben és éttermekben, a vendéglátó teraszokon is igen elterjedt. Az alapfunkciók (nap és eső elleni védelem) oldalfalakkal (üveg vagy textil) szél ill. belátás elleni védelemmel is könnyen bővíthetőek.

 

Elegancy ponyvás pergola

Az Elegancy modellünk letisztult designjával gyakorlatilag bármelyik építészeti stílushoz alkalmazható árnyékoló, megjelenésében pedig egyesíti az egyszerűséget és a luxust.

A műszaki megoldásait tekintve messze kiemelkedik a hasonló megjelenésű, de olcsó szerkezeti anyagokból készülő silány termékek közül. Az alumínium váz nagy falvastagsága első osztályú stabilitást, a prémium minőségű porszórás pedig kiváló időjárás állóságot biztosít, így nem kell évről-évre az állagmegóvásról gondoskodnia. Kiemelnénk a látható csavarkötések nélkül történő összeszerelést, aminek köszönhetően modern és letisztult formavilágot és felületet kapunk.

 

Alapkivitelben a ponyva TechProtect szövetből készül, amely egy rendkívül tartós háromrétegű technikai anyag, valamint víz és UV-álló. A ponyvát behúzott állapotban egy takarás fedi, ami védi azt a szennyeződésektől. Az integrált, rejtett ereszcsatorna gondoskodik a vízelvezetésről, így egy nagyobb nyári eső sem okoz árvizet a teraszon.

 

Választható modellek

Az ELEGANCY pergolák három különböző modellje három különböző beépítési szituációt tesz lehetővé:

 • szabadon álló pavilonként: Modell PAVILLON

 • fal mellé építve: Modell GARDENA

 • tetőbe építve. Modell TENDE

Ez a nagyfokú beépítési szabadság lehetővé teszi, hogy az ELEGANCY pergolákat szinte bármilyen beépítési szituációban alkalmazhassuk árnyékolóként. Mindhárom modell moduláris rendszerben egymás mellé sorolható, így korlátlan méretű terület árnyékolható velük.

 

Nézze meg az egyes típusokat galériánkban

 

Elegancy pergola 1.

 

 

Opcionális bővíthetőség oldalfalakkal

Az ELEGANCY pergolák egyik nagy előnye az árnyékoláson és az esővédelmen kívül, hogy az oldalai gyári rendszerekkel beépíthetőek. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a pergolánk alatt ne csak a nyári melegben találjon menedéket, hanem esetleg egy szeles, zivataros nyári délután is. Az elhúzott oldalfalak védelmet nyújtanak a szél ellen és a csapódó eső ellen is.

 

Adódik a kérdés, melyiket érdemes választania? Nos, mint a teraszvédelem annyi más kérdésében, erre sincs jó vagy rossz válasz. Minden attól függ, hogy Ön pontosan hogyan kívánja használni a teraszát . Léteznek olyan igények, amikor a Screen a jobb választás, de fel tudunk sorolni másik ötöt, amikor az eltolható üvegfal. És persze ez igaz fordítva is. Ha bizonytalan a döntésben, akkor felkészült tanácsadóink segítenek Önnek a döntésben. Lapozza végig galériánkat, melyben megmutatjuk a választható oldalfalakat.

 

Elegancy pergola 2.

 

 

Mit érdemes tudnia az Elegancy pergoláról?

 • A ponyva kihajtásával és a rejtett ereszcsatornának köszönhetően teljes vízállóságot biztosít a teraszon.

 • Távirányítással nyitható-zárható ponyva az igények szerint.

 • Az elemek moduláris összekapcsolásának köszönhetően bármilyen méretű terület lefedhető velük. A támaszok minimális száma miatt nem lesz erődítmény érzete a teraszon.

 • A szerkezet ellenálló az extrém külső hőmérséklettel és az UV sugárzással szemben (állagmegóvási szempontból).

 • Ha beépített LED világítást is választ, akkor sötétedés utánra is tervezhet baráti, családi összejövetelt, nem kell külön fényforrással bajlódnia.

 • Kiegészíthető eltolható oldalfal így szélvédetté is teheti a teraszát.

 • Az alap színeken felül kérheti bármilyen RAL színre porszórva. (feláras)

 • Választhat falhoz csatlakozó, vagy szabadon álló kivitelt.

 • Akár több szerkezetet is összekapcsolhat modulárisan, ha nagy alapterületet szeretne lefedni.

 • Max. szélesség egy modul esetén: 5000 mm, max. modul mélység: 6000 mm

 

 

Kiforrott műszaki megoldások és részletek

Az ELEGANCY ponyvás pergola műszaki megoldásai messze kiemelkednek az árnyékolók tömegéből. A pergolát mind a felhasznált alapanyagokat, mind a technikai megoldásokat illetően a legmagasabb minőségi ismérvek jellemzik. Már legelső ránézésre is feltűnik, hogy nem láthatóak csavarkötések, illesztések, mert minden kapcsolódás rejtetten történik. Az ELEGANCY pergola ettől olyan szép és kecses, ez az egyik ok, amiért teraszának ékköve lesz.

Nézze végig az alábbi képeket, melyeken a legkiemelkedőbb műszaki részleteket és az opcionálisan rendelhető megoldásokat mutatjuk be.

 

 

Elegancy pergola 3.

 

 

Mikor javasoljuk Önnek a ponyvás pergolákat?

Elsősorban akkor, ha stílusos teraszfedést keres, de nem szeretne épített tetőszerkezetet (legyen az akár fix, akár üvegtető) sem a megjelenés, sem a beruházási összeg miatt. Továbbá akkor, ha Ön elsősorban a nyári hónapokban szeretné használni a teraszát, és leginkább árnyékolási megoldásra van szüksége,  eső elleni védelemmel.

 

Ha nem biztos benne, hogy a pergola lenne a legjobb választás Önnek,

akkor az alábbi írásunkat ajánljuk, melyben összeszedtünk minden olyan szempontot, ami segíthet a választásban.

 

 

 

Nézze meg videónkban, hogyan használhatja az Elegancy ponyvás pergolát

 

 

Így lehet Önnek is ELEGANCY pergolája!

 1. Kérjen előzetes árajánlatot az alábbi űrlap segítségével.

 2. Az előzetes ajánlat elfogadása után végezzük el a felmérést a helyszínen.

 3. A felmérést követően elkészítjük a végleges ajánlatot, amely a megrendelés alapjául szolgál.

 4. Megkötjük a szerződést, és elindítjuk a megrendelést.

 5. Kivitelezés.

Irányár előzetes kalkulációhoz

Tudjuk, hogy a tervezgetés időszakában is fontos, hogy ismerje a várható beruházási költséget. Ezért az alábbi irányár segítségével eldöntheti, hogy az Elegancy pergola szóba jöhet-e az elképzelései megvalósításában.
 
Elegancy ponyvás pergola
4 x 3 méter alapterületű, oldalfalak és oldalárnyékoló, valamint szállítás és szerelés nélkül:
Bruttó 3 millió Ft-tól
 
Amennyiben ebben az árfekvésben gondolkozik, és szeretne a saját teraszához egyedi árajánlatot kérni, kérjük, hogy az alábbi űrlap segítségével adja meg a kívánt paramétereket.

 

Kérjük, hogy töltse ki az alábbi adatokat!
[Maximális fájlméret: 10MB]
 

 

A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től terasz megoldásokkal kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.

 

Ha kérdése van, küldjön emailt a pergola@mantu.hu címre, vagy hívja Bedzsula Gorán kollégánkat a +36/20-519-4771-es telefonszámon.