Ponyvás pergola - WAVE


A WAVE pergola a hagyományokhoz nyúl vissza, mivel a teraszfedések klasszikus és stílusos fa pergola megjelenését hozza el teraszunkra. A kecses vázszerkezetben kézzel mozgatható vízzáró textil biztosítja az árnyékolást és az eső elleni védelmet.

 

Inspirációk


WAVE - textil pergola


Kétséget kizáróan a WAVE ponyvás pergola az egyik legkülönlegesebb teraszmegoldásunk árnyékolásra és eső elleni védelemre, amely sikeresen ötvözi a hagyományokat a modern anyagokkal és formákkal. A WAVE egy keskeny és kecses alumínium vázra szerelt textil pergola, amely fahatású felületkezeléssel a megszólalásig hasonlít a teraszok közkedvelt fa pergoláira.

 

Szellős és könnyed szerkezet, melyen a vízzáró textil a hullámos designjával tökéletesen illeszkedik minden kerti környezetbe. A forró nyári napokon kiváló UV-, és napvédelmet biztosít. Az egymásnak  látszólag ellentmondó elemek, mint az alumínium és a fa, vagy a sarkos vázszerkezet és a hullámos textil  különleges védjegyet, egyediséget és különlegességet kölcsönöznek ennek a megoldásnak.

 

Árajánlatért, ill. további információért forduljon értékesítőinkhez, vagy látogasson el bemutatótermünkbe.

 

 

IDŐPONT EGYEZTETÉSE ITT 

 

 

Röviden a textil pergolákról

A ponyvás pergola tulajdonképpen egy alumínium vázra szerelt mozgatható (nyitható-zárható) tetőszerkezet. A ponyvát kinyitva megoldódik a terasz árnyékolása és eső elleni védelme. A textilt visszazárva pedig teljes szabadságot és kiváló átszellőzést biztosít. Alkalmazásuk nemcsak a családi házaknál, de szállodákban és strandokon, parkokban is igen elterjedt. A pergola elsősorban árnyékolásra és eső elleni védelemre szolgál.

 

Választható modellek

A WAVE pergolák számos kiviteli típusa létezik, melyek lehetővé tesznek szabadon álló, fal melletti, vagy falak közötti beépítést is. A különböző típusoknak köszönhetően megoldható a lábak sarkokon történő vagy a sarkokról behúzott elhelyezése és a modulrendszerű összeépítés is.

A leggyakoribb a szabadon álló kivitel, amelyet kertünkben bárhol felépíthetünk, létrehozva ezzel egy árnyékos és esőtől védett kerti kiülőt.

 

Nézze meg az egyes típusokat galériánkban

 

Wave pergola 1.

 

Mit érdemes tudnia a WAVE pergoláról?

 • A vízálló textil kihajtásával  teljes vízállóságot biztosít a teraszon.

 • A textil kézzel mozgatható.

 • Az elemek moduláris összekapcsolásának köszönhetően bármilyen méretű terület lefedhető velük. A támaszok minimális száma miatt nem lesz erődítmény érzete a teraszon.

 • A szerkezet ellenálló az extrém külső hőmérséklettel és az UV sugárzással szemben (állagmegóvási szempontból).

 • Az alap színeken felül kérheti bármilyen RAL színt és fahatású színt  (feláras).

 • Választhat falhoz csatlakozó, vagy szabadon álló kivitelt.

 • Akár több szerkezetet is összekapcsolhat modulárisan, ha nagy alapterületet szeretne lefedni.

 • Max. szélesség egy modul esetén: 4000 mm, max. modul mélység: 6000 mm

 

Kiforrott műszaki megoldások és részletek

Csakúgy, mint a többi pergola típusnál itt is feltűnik a WAVE tökéletes formavilága és a műszaki megoldások tökéletessége. Nézze végig az alábbi képeket, melyeken a legkiemelkedőbb műszaki részleteket és az opcionálisan rendelhető megoldásokat mutatjuk be.

 

Wave pergola 2.

 

Mikor javasoljuk Önnek a WAVE pergolát?

Akkor, ha megjelenésében a hagyományos fa pergolákhoz hasonló, kecses és légies árnyékolást keres az erősen benapozott teraszára, de nem akar vesződni a fa évenkénti karbantartásával. 

 

Így lehet Önnek is WAVE pergolája!

 1. Kérjen előzetes árajánlatot az alábbi űrlap segítségével.

 2. Az előzetes ajánlat elfogadása után végezzük el a felmérést a helyszínen.

 3. A felmérést követően elkészítjük a végleges ajánlatot, amely a megrendelés alapjául szolgál.

 4. Megkötjük a szerződést, és elindítjuk a megrendelést.

 5. Kivitelezés.

Irányár előzetes kalkulációhoz

Tudjuk, hogy a tervezgetés időszakában is fontos, hogy ismerje a várható beruházási költséget. Ezért az alábbi irányár segítségével eldöntheti, hogy a Wave pergola szóba jöhet-e az elképzelései megvalósításában.
 
Wave ponyvás pergola
4,5 x 4 méter alapterületű, oldalfalak és oldalárnyékoló, valamint szállítás és szerelés nélkül:
Bruttó 2,4 millió Ft-tól
 
Amennyiben ebben az árfekvésben gondolkozik, és szeretne a saját teraszához egyedi árajánlatot kérni, kérjük, hogy az alábbi űrlap segítségével adja meg a kívánt paramétereket.

 

Kérjük, hogy töltse ki az alábbi adatokat!
[Maximális fájlméret: 10MB]
 

 

A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től terasz megoldásokkal kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.

 

Ha kérdése van, küldjön emailt a pergola@mantu.hu címre, vagy hívja Bedzsula Gorán kollégánkat a +36/20-519-4771-es telefonszámon.