ALGARVE alumínium vázas télikert, polikarbonát fedéssel


Télikert megoldásaink között bizonyítottan a "Bestseller" kategória győztese  az ALGARVE alumínium vázas polikarbonát fedésú tetőrendszer. Alkalmazásával egy rendkívül kedvező árfekvésű, szép és tartós megoldással tudjuk teraszunkat egy tavasztól-őszig használható hellyé változtatni. 7 méter szélességig és 4 m teraszmélységig kiváló megoldást nyújt.

Inspirációk


Télikert polikarbonát tetővel
Polikarbonát télikert eltolható oldalfalakkal
Polikarbonát teraszfedés Algarve
Algarve polikarbonát tető
Alarve polikarbonát télikert
Polikarbonát télikert Algrave, eltolható oldalfalakkal
Polikarbonát télikert oldalfalakkal
Polikarbonát télikert Algarve

Teraszbeépítés télikertté bővíthető alumínium vázas polikarbonát fedéssel


Az ALGARVE teraszfedés tökéletesen kidolgozott formavilágot kínál mely minden beépítési szituációban szép megjelenést biztosít. Csatornarendszere ívelt, a négyszögletes lábak pedig tökéletes illeszkedést kínálnak az opcionális oldalelemeknek, legyenek azok tolható üvegfalak, textil árnyékolások (screen) vagy fix oldalelemek.

A nagy árelőnyt kínáló standard méretek modulszerűen összeépíthetők, így sokféle alapterület lefedése válik lehetővé. A standard szélességek 4 m, 5 m, 6 m és 7 m, a standard mélységek 2,5 m, 3,0 m, 3,5 m és 4 m. Természetesen egyedi méretek is rendelhető felár ellenében

 
Ezek a tulajdonságok és a rendkívül kedvező ár azok, amelyek kiemelik a Mantu ALGARVE modelljét a piaci kínálat átlagából és teszik azt oly népszerűvé.

 

A fa vagy acélvázra épített polikarbonát fedésekkel szemben az ALGARVE egy alumínium vázra épített, rendszerszinten kidolgozott csatlakozási pontokkal rendelkező polikarbonát fedés, mely egy rendkívül hosszú élettartamú, ugyanakkor még mindig pénztárcabarát megoldás. Látványban szinte ugyanazt nyújtja, mint az üveggel fedett társai, de lényegesen alacsonyabb árszinten. Oldalsó mobilüvegezéssel télikertté bővíthető, de a szél és oldalsó napsugárzás elleni védelem screen-nel (oldalsó textilárnyékoló) is megoldható.

 

 

Alumínium vázas polikarbonát fedés

Az alumínium vázas polikarbonát fedés használati értékeit tekintve teljesen azonos tulajdonságokat mutat, mint az üvegfedésű társaik. Kiváló védelmet nyújtanak eső és hó ellen, az opcionálisan rendelhető Solar Control fedés pedig véd a napsugárzástól is.

Az ALGARVE tetőhöz alapáron áttetsző színű polikarbonát lemezt szállítunk, ezen felül lehetőség van opál, ultra átlátszó és un. Solar Control polikarbonát kivitelek rendelésére is.

 

Polikarbonát lemez fajták teraszfedéshez

 

A felépítés tekintetében megfigyelhető, hogy kihasználva a polikarbonát lemezek rendkívül kis súlyát (kb 1/10 része az üvegének) a szerkezetek statikailag nem túlméretezettek, ezért könnyednek és filigránnak hatnak. A vázszerkezet kialakítása és élettartama teljesen azonos, mint az üvegfedéseknél.

 

Az egyetlen különbség a polikarbonát és az üveg tulajdonságai között fedezhető fel, ugyanis az előbbi érzékenyebb a mechanikai sérülésekre, valamint a fényáteresztése valamivel kisebb (kb 80-85%), mint az üvegé. Előnyként említhetjük ugyanakkor, hogy a hőszigetelése jobb, mint a ragasztott üvegé, így oldalfalakkal kombinálva jobb hőtartást érhetünk el. Ez azonban nem jelent fűthetőséget is.

 

 

Polikarbonát teraszfedés

 

Milyen esetekben ajánljuk az ALGARVE polikarbonát tetőnket?

Elsősorban azoknak, akik egy tartós és hosszú élettartamú, szép megoldást keresnek, és a költségeket is szem előtt kívánják tartani. Nem akarnak barkács megoldásokat és nem akarnak évente bajlódni a faszerkezetek állagmegóvásával, mert a teraszfedéssel nem munkát, hanem kényelmet szeretnének maguknak teremteni.

 

Az ALGARVE polikarbonát tető ajánlható mindazon esetekben, amikor csak fedésre van szükség, de a megrendelő nyitva akarja hagyni a lehetőségét a későbbi télikertté alakításnak. A gyári rendszerelemekkel ez minden további nélkül utólag is könnyen elvégezhető.

Ha nem szeretné üvegfalakkal körbezárni a teraszt, de örülne az oldalsó napvédelemnek, vagy egy kismértékű szélvédelemnek, akkor oldalsó textilárnyékolókkal, un. „screen”-nel is bővítheti teraszát.

 

Algarve polikarbonát télikert

 

Milyen színekben rendelhető?

Az ALGARVE tető háromtféle RAL színben rendelhető, RAL 9016  strukturált fehér és RAL 7024 strukturált antracit, illetve RAL 9001 krémfehér  színekben. 

 

Milyen méretekben rendelhető az ALGARVE tető?

A tető az alábbi fix méretekben rendelhető:

 

  • Szélesség. 4045, 5045, 6045, 7045 mm

  • Kinyúlás (mélység): 2500, 3000, 3500, 4000 mm

Az egyedi méretek kialakítására helyszíni felmérés alapján forgalmazóink tudnak vállalkozni. Ezzel kapcsolatosan érdemes azonban megjegyezni, hogy az árszint alacsonyan tartása érdekében nem érdemes 10-20 cm méretváltozás miatt feleslegesen lényegesen, akár 30-40%-kal magasabb a költségeket vállalni.

 

Polikarbonát teraszfedés

 

Milyen opciós kiegészítők rendelhetőek a tetőhöz?

A komfort és kényelem fokozására opcionalisan rendelhetők az alábbi kiegészítők:

 

  • többféle polikarbonát lemez

  • oldalablak a tető alá

  • eltolható mobil üvegfal oldalelemként

  • oldalsó és tető alatti árnyékolás

  • integrált LED világítás

 

Fölépíthető-e házilag az ALGARVE tető?

Az ALGARVE tető nagy előnye, hogy oldalsó 3-szög ablak ill. oldalfalak nélkül házilag, saját kivitelezésben is felépíthető 3 fővel, a gyártó ugyanis részletes szerelési és felépítési utasítást mellékel a gyártmányhoz. Figyelembe véve egy ilyen tető akár fél millió forintot is meghaladó szerelési költségét, az önerős kivitelezéssel jelentős megtakarítást érhet el.

Amennyiben oldalfalat is szeretne, akkor térítés ellenében szerződött partnereinknél lehetőség van a szereléssel együtt történő megrendelésre, Keresse ajánlatkéréssel forgalmazóinkat!

 

Mennyibe kerül?

Az ALGARVE tető a kiemelkedő minőséghez és a felsőkategóriás megjelenéshez képest hihetetlenül alacsony áron kerül forgalomba. Egy közel 15m2 alapterület (4x3,5 m ) fedésére alkalmas ALGARVE polikarbonát tető ára minden tartozékkal együtt szállítás és szerelés nélkül mindössze 1.170.000,- Ft-+ÁFA  áron érhető el. A télikertté bővíthető változat ugyanebben a méretben 1.468.000,- Ft + ÁFA összegbe kerül.

 

Nem biztos benne, hogy felépíthető-e Önnél az ALGARVE tető?

Ha kételyei vannak azzal kapcsolatban, hogy az Ön teraszán is felépíthető -e ez a típusú polikarbonát fedés, látogasson el bemutatótermünkbe egy ingyenes konzultációra, vagy vegye igénybe a szerződött  partnereink által kínált helyszíni tanácsadási szolgáltatását mindössze  50.000,- Ft+ÁFA  áron. Szakértőink a helyszínen ellenőrzik a telepíthetőséget és részletes tanácsokkal szolgálnak a kivitelezéshez.

AKCIÓ! Egy bemutatótermi látogatás után a helyszíni tanácsadás és méretellenőrzés díjmentes.

 

IDŐPONT EGYEZTETÉSE ITT 

 

Hol rendelhető?

Az ALGARVE tető kizárólag a viszonteladó partnereinknél rendelhető meg. A Mantu Ajtóstúdió Kft központi bemutatóteremben a termékek megtekinthetőek ill. előzetes időpontegyeztetés után partnereink készséggel állnak tanácsadással és kiszolgálással is  az érdeklődők rendelkezésre.
 

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot közvetlenül a forgalmazó honlapján. Az ajánlati űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan fogalmazhatja meg igényeit.

 

AJÁNLATKÉRÉS ITT