Lapos tetős üvegterasz kubista stílushoz

2018-03-07

A Solarlux szokásához híven a maximális formai szabdságot kínálja az építtetőknek és az építészeknek: Így az új SDL Acubis lapos tetős üvegteraszt csatlakoztathatjuk az épület falára, de felépíthetjük szabadonálló kivitelként is.

  

A hőszigetelés nélküli tetőrendszer belső merevítésű alumínium profilrendszere visszafogott eleganciát kínál, ami jól illeszkedik a kubista építészet stílusjegyeihez. A mindössze 25,3 cm magas körbefutó blende keskenységével és a kecses szarukkal együtt nagy fénybeesést biztosít.

Az SDL Acubis üvegterasz nagy előnye a hasonló versenytárs termékekkel szemben, hogy a mindössze 2 fokos tetőlejtés ellenére tökéletes, szabályozott és rejtett vízelvezetést biztosít.

Az Acubis nagy előnye a lamellás tetőrendszerekkel szemben, hogy nagy hóterhelés esetén is kiválóan vizsgázik, így az időjárás védelmi funkcióját télen is betölti.

Az gyárilag integrált oldalsó üvegrendszerkkel az Acubis tető könnyen bővíthető teljes értékű, hőszigetelés nélküli télikertté.

További információ: Mantu Ajtóstúdió Kft, info@mantu.hu

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a téma szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Teraszbeépítés témában
Egész éven át tartó teraszélmény éttermeknek
2017-09-18

Egész éven át tartó teraszélmény éttermeknek

Hogyan lehet egy régi postahivatalt modern kávézóvá alakítani? Egy hollandiai példa választ ad a kérdésre.

Olvasson tovább
Igazi építészeti bravúr, vendéglátás történelmi környezetben
2017-11-17

Igazi építészeti bravúr, vendéglátás történelmi környezetben

Vendéglátás egy történelmi környezetbe helyezett, időjárásfüggetlen vendégteraszként funkcionáló, modern üveg hozzáépítés alatt.

Olvasson tovább