Télikert kubista designban

2018-03-07

A Solarlux szokásához híven a maximális formai szabdságot kínálja az építtetőknek és az építészeknek: Így az új SDL Acubis csatlakoztatható az épület falára vagy lehet szabadonálló.

  

A szigeteletlen tetőrendszer belső merevítésű alumínium profilrendszere egy visszafogott eleganciát nyújt, mely jól illeszkedik a kubista építészethez. A körbefutú, mindössze 253 mm magas blende nagyon keskeny és a kecses szarukkal együtt nagy fénybeesést biztosít.

Az SDL Acubis nagy előnye a hasonló versenytárstermékekkel szemben, hogy a mindössze 2 fokos tetőlejtés ellenére tökéletes, szabályozott vízelvezetést biztosít rejtetten.

Az Acubis nagy előnye a lamellás  tetőrendszerekkel szemben, hogy nagy hóterhelések esetén is kiválóan vizsgázik, így időjárás védelmi funkcióját télen is betölti.

Az gyárilag integrált oldalsó üvegrendszerkkel az Acubis tető könnyen bővíthető teljes értékű télikertté (nem hőszigetelt 3 évszakos használatra).

További információ: Mantu Ajtóstúdió Kft, info@mantu.hu

 

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a téma szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Teraszbeépítés témában
Bauhaus stílusú kerti pavilon üvegből- Atrium Carré
2014-02-13

Bauhaus stílusú kerti pavilon üvegből- Atrium Carré

Egy csak a leglényegesebbre leegyszerűsített KOCKA. Talán így lehetne jellemezni a SOLARLUX bauhaus stílusú üvegházát, mely 2014-ben elnyerte a nemzetközileg is elismert IF Product design díjat.

Olvasson tovább
Igazi építészeti bravúr
2017-11-17

Igazi építészeti bravúr

Vendéglátás egy történelmi környezetbe helyezett, Időjárás független vendégteraszként funkcionáló, modern üveg hozzáépítés alatt.

Olvasson tovább
Étterembővítés télikerttel
2017-09-18

Étterembővítés télikerttel

Hogyan lehet egy régi postahivatalt modern kávézóvá alakítani? A hollandiai példa választ ad a kérdésre.

Olvasson tovább