AKTUÁLIS TERASZ AJÁNLATOK


ÉLVEZZE MINÉL ELŐBB A TERASZÁT, RENDELJEN KEDVEZMÉNYES ÁRAKON!

 

 
Tavaly rengetegen vágtak bele a teraszuk felújításába, fedésébe, vagy beépítésébe azért, hogy idén már kora tavasztól élvezhessék a terasz szezont.
 
Az ajánlatkérések egyre növekvő számából úgy látjuk, hogy ez idén sem lesz másként, ezért nagyszerű ajánlatokkal készültünk azoknak, akik úgy döntöttek, hogy idén végre megvalósítják álmaik teraszát.
 

Pergola ajánlatok teraszfedéshez

Közeleg a terasz szezon, most nem éri meg lemaradni!

Ha kicsit is követi, hogy mi történik az építőiparban, akkor tudhatja, hogy most két dolog foglalkoztat minden felújítót: az állami támogatás lehetősége és a folyamatos építőanyag drágulás.
 
Ez utóbbi rengeteg bosszúságot okoz a vásárlóknak, mivel akár hétről hétre is emelkedhetnek az árak. Sajnos nem csak az árak, de a szállítási határidők is növekedésnek indultak a megnövekedett kereslet, illetve az akadozó alapanyag ellátás valamint szakember hiány miatt.
 
Ezért könnyen előfordulhat, hogy a jövő hónaptól már magasabb árakat kell kiírnunk a weboldalra. Sőt, az is megeshet, hogy annyira elhúzódnak a szállítási határidők, hogy mire beépíthetjük Önnél a pergolát, már nem lesz lehetősége idén is kiélvezni a terasza örömeit.
 

Így védheti ki a tovább emelkedő árakat és szállítási határidőket!

 
Ha már tisztában van azzal, hogy egy modern pergolával szeretné megvalósítani a teraszfedését, akkor rendkívül szerencsés helyzetben van azokhoz képest, akik még csak most ismerkednek a lehetőségekkel. Ha szeretné minél előbb használni is a teraszát, a várható áremelések különbözetét pedig inkább valami másra fordítaná, kövesse pontról pontra az alábbi listát:
 
  1. Tanulmányozza át ajánlatainkat, hogy talál-e köztük olyat, amire érdemes lecsapnia.
  2. A termékre kattintva megismerhet minden fontos tulajdonságot, ami alapján eldöntheti, hogy az megfelel-e az Ön igényeinek, és pénztárcájának.
  3. Ha az irányártól pontosabb összegre van szüksége a költségvetés elkészítéséhez, kérjen személyre szóló árajánlatot.
  4. Kérjen személyes bemutatótermi egyeztetést, hogy mindent átbeszélhessünk, és megnézhesse élőben is a terméket.
  5. Adja le megrendelését és dőljön hátra, a nehezén már túl is van.
  6. A beépítést követően hálás lesz magának, hogy időben döntött és cselekedett,  így nincs más tennivalója, mint élvezni a teraszon töltött időt!

 

PERGOLA ÉS TÉLIKERT AJÁNLATOK 2022 TAVASZRA

 

Letisztult, elegáns megjelenésű teraszfedés és árnyékolás. A forgatható lamellák résszellőzést és számtalan árnyékolási pozíciót biztosítanak. Rendelje meg most garantált áron, garantált szállítási határidővel, ingyenes felméréssel, és akár az állami támogatás igénybevételével! 
 
Luxus élményre vágyik? Tegye hangulatossá az estéket a beépített LED világítás, és az audio rendszer segítségével, melyekre most 25% kedvezményt biztosítunk.
 

 

Romantikus és elegáns megjelenésű teraszfedés és árnyékolás. Tartós UV és vízálló technikai ponyvával, mely megfelelő időjárás elleni védelmet biztosít. Rendelje meg most garantált áron, garantált szállítási határidővel, ingyenes felméréssel, és akár az állami támogatás igénybevételével! 
 
Luxus élményre vágyik? Tegye hangulatossá az estéket a beépített LED világítás, és az audio rendszer segítségével, melyekre most 25% kedvezményt biztosítunk.
 

 

Pergola oldalfalakkal- akciós ajánlat
Tegye még komfortosabbá a teraszát szél és esővédelemmel!
Pergoláink nagy előnye, hogy könnyen kiegészíthetők eltolható üveg oldalfalakkal, melyek védelmet nyújtanak a szél és a csapódó eső ellen. Így nem csak a tűző nap, de a szeles időjárás, vagy egy hirtelen jött zivatar sem zavarhatja meg a teraszon töltött időt.
 

AJÁNLATUNK *

  1. Válasszon 3 modern, divatos egyedi RAL színt  (RAL 7024, RAL 9001, RAL 9016), melyet most alapáron kínálunk Önnek min. 1 üvegfal vásárlása esetén.
  2. Egy vagy két üvegfal vásárlása esetén 15% kedvezményt adunk az oldalfal árából, 
  3. Ha legalább 3 üveg oldalfalat rendel a pergolájához, 25% kedvezményt adunk az oldalfal árából,

*Az ajánlat kizárólag 2000, 2100, 2150, 2200,2250, 2300, 2400, 2500 mm standard üvegfal magaságokra érvényes. 

A csomag ajánlatra érvényes kedvezményt automatikusan érvényesítjük, amennyiben az ajánlatkérő űrlapon oldalfalakat is igényel a választott pergolához. Sőt ajánalatunk összevonható egyéb aktuális ajánlatainkkal, amivel még több pénzt spórolhat meg.

Tovább a lamellás pergolákhoz

Tovább a ponyvás pergolákhoz

 

Pergola ajánlat éttermeknek
Bővítse a vendégteret ponyvás pergolával!
Ezekkel az ajánlatokkal azon éttermek és kávézók részére készültünk, akik szeretnék a teraszukat jobban kihasználni és védetté tenni az időjárás körülményeivel szemben. 
 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

 

Télikert akció
Télikertek polikarbonát, vagy üvegtetővel
Tegye teljes mértékben időjárásállóvá a teraszát, ehhez csak oldalfalakkal kell bővítenie a terasztetőt. Használja ki forgalmazónk tavaszi kedvezményeit, és vásárolja meg még olcsóbban ALGARVE, vagy TAVIRA télikertjét!

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK