AKTUÁLIS TERASZ AJÁNLATOK


 

 
Pergola ajánlatok teraszfedéshez

ÉLVEZZE MINÉL ELŐBB A TERASZÁT, RENDELJEN KEDVEZMÉNYES ÁRAKON!

Ha kicsit is követi, hogy mi történik az építőiparban, akkor tudhatja, hogy most két dolog foglalkoztat minden felújítót: a folyamatos építőanyag drágulás, valamint az infláció mértéke.
 
Mindkettő rengeteg bosszúságot okoz a vásárlóknak, mivel akár hétről hétre is emelkedhetnek az árak, ráadásul egyre kevesebbet ér a pénzük. Sajnos nem csak az árak, de a szállítási határidők is növekedésnek indultak a megnövekedett kereslet, illetve az akadozó alapanyag ellátás valamint szakember hiány miatt.
 
Ezért könnyen előfordulhat, hogy a jövő hónaptól már magasabb árakat kell kiírnunk a weboldalra. Sőt, az is megeshet, hogy annyira elhúzódnak a szállítási határidők, hogy mire beépíthetjük Önnél a pergolát, már nem lesz lehetősége idén is kiélvezni a terasza örömeit.
 
Éppen ezért, ne hagyja veszni a pénze jelenlegi vásárlóértékét, használja ki kedvező árainkat, valamint a tavaszi ajánlatainkat, és valósítsa meg most álmai teraszát!
 

 

PERGOLA, TERASZFEDÉS ÉS TÉLIKERT AJÁNLATOK 2023 TAVASZRA

 

Letisztult, elegáns megjelenésű teraszfedés és árnyékolás. A forgatható lamellák résszellőzést és számtalan árnyékolási pozíciót biztosítanak. Rendelje meg most garantált áron, garantált szállítási határidővel, ingyenes felméréssel! 
 
MOST AJÁNDÉKBA ADJUK A LED VILÁGÍTÁST! Ha április 30-ig vásárol Technic lamellás pergolát, akkor 9 db beépített LED lámpával járulunk hozzá a hangulatos esti teraszoláshoz. Kérjen ajánlatot most! 
 

 

A Technic PRO bioklimatikus pergola a Technic továbbfejlesztett változata. A korábbi tapasztalatoknak köszönhetően a PRO sokkal funkcionálisabb lett, és bár a Technic is elegáns megjelenésű, a PRO egy kicsit ebben is felülmúlja.
 
Különlegessége a tető keretébe integrált redőnyrendszer, ami tovább fokozza a minimalista, kocka designt. Ráadásul még kevesebb lett a látható csavarkötések száma, ami letisztult, modern megjelenést eredményez.
 
VÁLASSZON AJÁNDÉKOT A PERGOLÁJÁHOZ! Amennyiben április 30-ig adja le a megrendelését erre a pergolára, eldöntheti, hogy mit kér tőlünk ajándékba hozzá:
  1. 9db beépített LED lámpa, amivel hangulatosabbá teheti az esti teraszolást
  2. egy oldali (max. 3 méter széles) integrált ZIP árnyékoló
Kérjen ajánlatot most!
 

 

 
Teraszfedés ajánlat, akció
Teraszfedések, hőszigetelés nélküli télikertek polikarbonát, vagy üvegtetővel
Tegye teljes mértékben időjárásállóvá a teraszát, ehhez csak oldalfalakkal kell bővítenie a terasztetőt. Használja ki forgalmazónk tavaszi kedvezményeit, és vásárolja meg még olcsóbban ALGARVE, vagy TAVIRA télikertjét!