TAVIRA alumínium vázas télikert üveg fedéssel


A TAVIRA tetőnk megjelenésében, műszaki kialakításában, a felhasznált minőségi anyagok tekintetében méltó vetélytársa bármely prémium kategóriás alumínium üvegtetőnek. Télikertté alakítva alkalmazása a többi hőszigetelés nélküli modellünkhöz hasonlóan, elsősorban tavasztól-őszig tartó használatra javasolt. Nagy stabilitása lehetővé teszi nagyobb méretű szabályos négyszög alakú teraszokon való alkalmazását is. A luxus megjelenés ellenére a megfizethető kategóriát jelenti.

Inspirációk


Üvegtető Tavira
Télikert Tavira
Tavira üvegtető eltolható oldalfalakkal
Üveg télikert Tavira
Hőszigetelés nélküli télikert Tavira eltolható oldalfalakkal
Hőszigetelés nélküli télikert Tavira

Télikertté bővíthető alumínium vázas üvegtető- A megfizethető luxus


A TAVIRA teraszfedés egyesíti magában a legmagasabb luxus kategóriába tartozó alumínium vázas teraszfedések minden előnyét, mindezt azonban meglepően kedvező árszinten teszi. Köszönhető ez mindenekelőtt az átgondolt és standardizált termékválasztéknak és a racionális műszaki megoldásoknak, amik egyszerűsítik a tetők műszaki előkészítését. A TAVIRA terasztető  oldalsó mobilüvegezéssel télikertté bővíthető, de a szél és oldalsó napsugárzás elleni védelem screen-nel (oldalsó textilárnyékoló) is megoldható. 

 

Tavira alumínium vázas  üvegtető

A TAVIRA alumínium vázrendszer korszerű műszaki megoldásai, rendkívüli stabilitása lehetővé teszik  biztonsági tetőüvegezések alkalmazását is. A vázszerkezet rendkívül kecses és könnyed, magas igényszintű megjelenést biztosít luxus ingatlanokban történő beépítés esetén is.

 

Polikarbonát teraszfedés

 

 

Kinek ajánljuk a TAVIRA tetőt?

Elsősorban azoknak, akik egy tartós és hosszú élettartamú, szép megoldást keresnek, és a költségeket is szem előtt kívánják tartani, ugyanakkor a polikarbonát fedésnél exkluzívabb megjelenésre vágynak. Nem akarnak barkács megoldásokat és nem akarnak évente bajlódni a faszerkezetek állagmegóvásával, mert a teraszfedéssel nem munkát, hanem kényelmet szeretnének maguknak teremteni.

 

A TAVIRA tető ajánlható mindazon esetekben, amikor nagyobb felületek fedésére van szükség, és a megrendelő nyitva akarja hagyni a lehetőségét annak, hogy később oldalfalakkal télikertté alakítsa a teraszát. A gyári rendszerelemekkel ez minden további nélkül utólag is könnyen elvégezhető.

Ha nem szeretné üvegfalakkal körbezárni a teraszt, de örülne az oldalsó napvédelemnek, vagy egy kismértékű szélvédelemnek, akkor oldalsó textilárnyékolókkal, un. „screen”-nel is bővítheti teraszát. Igény esetén lehetőség van az üvegtető alá szerelhető motoros árnyékoló beépítésére is.

 

Teraszfedés üvegtetővel


Milyen színekben rendelhető?

A TAVIRA tető kétféle RAL színben rendelhető:  RAL 9016 fehér és RAL 7024 strukturált antracit színekben. Csekély felár ellenében lehetőség van RAL 9001 krémfehér szín rendelésére is.

 

Milyen méretekben rendelhető a TAVIRA tető?

A tető az alábbi fix méretekben rendelhető:

 

  • Szélesség. 4060, 5060, 6060, 7060 mm

  • Kinyúlás (mélység): 2500, 3000, 3500 mm

Az egyedi méretek kialakítására helyszíni felmérés alapján szerződött forgalmazóink tudnak vállalkozni. Ezzel kapcsolatosan érdemes azonban megjegyezni, hogy az árszint alacsonyan tartása érdekében nem érdemes 10-20 cm méretváltoztatás miatt feleslegesen lényegesen magasabb költségeket vállalni. Az egyedi méretek akár 30-40%-os költségnövekedéssel is járhatnak.

 

Üveg télikert teraszbeépítéshez

 

Milyen opciós kiegészítők rendelhetőek a tetőhöz?

A komfort és kényelem fokozására opcionalisan rendelhetőek az alábbi kiegészítők:

 

  • oldalablak a tető alá

  • eltolható mobil üvegfal oldalelemként

  • oldalsó és tető alatti árnyékolás

  • integrált LED világítás

 

Fölépíthető-e házilag a TAVIRA tető?

A TAVIRA tető nagy előnye, hogy oldalsó 3-szög ablak ill. oldalfalak nélkül házilag, saját kivitelezésben is felépíthető 3 fővel, a gyártó ugyanis részletes szerelési és felépítési utasítást mellékel a gyártmányhoz. Figyelembe véve egy ilyen tető akár fél millió forintot is meghaladó szerelési költségét, az önerős kivitelezéssel jelentős megtakarítást érhet el.

Amennyiben oldalfalat is szeretne, akkor térítés ellenében szerződött partnereinknél lehetőség van a szereléssel együtt történő megrendelésre, Keresse ajánlatkéréssel forgalmazóinkat!

 

Mennyibe kerül?

A TAVIRA tető a kiemelkedő minőséghez és a felsőkategóriás megjelenéshez képest hihetetelenül alcsony áron kerül forgalomba. A TAVIRA tető ára 4 x 3,5 m méretben üveggel együtt, szállítás és szerelés nélkül  mindössze  1.782.000,- + ÁFA áron rendelhető, az oldalfalakkal télikertté bővíthető változat ára 2.080.000,- Ft + ÁFA. Használja ki ezt a hihetetlenül kedvező árat, és rendelje meg most, mert az árak folyamatosan emelkednek.

 

Nem biztos benne, hogy felépíthető-e Önnél a TAVIRA tető?

Ha kételyei vannak azzal kapcsolatban, hogy az Ön teraszán is felépíthető -e ez a típusú polikarbonát fedés, látogasson el bemutatótermünkbe egy ingyenes konzultációra, vagy vegye igénybe szerződött partnereink által kínált helyszíni tanácsadási szolgáltatást mindössze  50.000,- Ft+ÁFA  áron. Szakértőink a helyszínen ellenőrzik a telepíthetőséget és részletes tanácsokkal szolgálnak a kivitelezéshez.

 

AKCIÓ! Bemutatótermi konzultáción való részvétel után a helyszíni tanácsadás DÍJMENTES.

 

IDŐPONT EGYEZTETÉSE ITT 

 

Hol rendelhető?

A TAVIRA tető kizárólag a viszonteladó partnereinknél rendelhető meg. A Mantu Ajtóstúdió Kft központi bemutatóteremben a termékek megtekinthetőek ill. előzetes időpontegyeztetés után partnereink készséggel állnak tanácsadással és kiszolgálással is az érdeklődők rendelkezésre.
 

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot közvetlenül a forgalmazó honlapján. Az ajánlati űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan fogalmazhatja meg igényeit.

AJÁNLATKÉRÉS ITT