Kiváló minősítést kaptak a Solarlux télikertjei

2016-09-06

A Focus Money gazdasági magazin "Üvegpalotában lakni” elnevezésű tesztjében vezető német télikertgyártókat vizsgált, melyen a Solarlux KIVÁLÓ minősítést kapott.

Mit vizsgáltak?

A tesztek során nem csak a termék minőségi paramétereit vizsgálták, hanem értékelést kapott a

  • korrektség
  •  az ár-érték arány,
  • a tervezés és a tanácsadás
  • a szerelés és a szerviz is.

A Solarlux minden vizsgált kategóriában a legjobb minősítést kapta.

A teszt eredménye egyszerre több szempontból is sokatmondó: „A SOLARLUX télikerteknek nem csak a minősége, de a hozzá kapcsolódó szolgáltatások színvonala is a csúcskategóriába tartozik”- nyilatkozta a cég alapító tulajdonosa Herbert Holtgreife a díjátadó után.

Elmondta még, hogy egy télikert építése során számos szempontot kell figyelembe venni, ami miatt nem lehet a döntéseket kizárólag a terméktulajdonságokra alapozni.

Éppen ezért egy télikert jóságának a megítéléséhez szükséges az egyéb mérőszámok, mint pl. a kapcsolódó szolgáltatások, a tervezés és a tanácsadás figyelembevétele is.

Csak ezek együttes megléte biztosítja  egy télikertnek a kiváló minőséget és az értékállóságot.

A kutatás

A Focus Money gazdasági magazin a független, kölni székhelyű Analyse Institut Cervice Value céget bízta meg a kutatás lefolytatásával.

A vizsgálat során törekedtek arra, hogy a vizsgálati eredmények elsősorban a vásárlók véleményén alapuljon, ezért országszerte 1450 ingatlantulajdonost kérdeztek meg a tapasztalataikról.

Éppen ezért különösen sokra tartja Holtgreife úr a Focus Magazin által közölt eredményeket. „Számos gyártó kínálja a termékeit a piacon. Ez nagyban megnehezíti a vásárlók dolgát a döntésben. Az ilyen független kutatások pedig sokszor segíthetik a őket a számukra legjobb döntés meghozatalában.”

Teszteredmény – „kiváló”

A vásárlók a következő szempontokat értékelték: korrekt gyártó, korrekt tervezés és tanácsadás, korrekt szállítás és szerelés, korrekt ár-érték arány. A Solarlux télikertjei minden értékelési szempontnál a KIVÁLÓ minősítést kapták.

A teszt részletes eredményeiről bemutatótermünkben személyesen tájékozódhat.

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Télikert témában
Üvegteraszt vagy télikertet építsen?
2014-09-18

Üvegteraszt vagy télikertet építsen?

Egy családi házban társasági életünk egyik fő színtere a terasz, ezért előbb-utóbb felmerül bennünk az igény, hogy minél tovább tudjuk kihasználni a kint tartózkodáshoz. Nézzük, mik a lehetőségeink.

Olvasson tovább
Meghívjuk a Solarlux télikertgyártó bemutatótermébe
2016-10-25

Meghívjuk a Solarlux télikertgyártó bemutatótermébe

Jöjjön el egy lélegzetelállító utazásra a Solarlux 3000 m2-es télikert kiállító termébe. A technika segítségével beleülhet minden Solarlux télikertbe és áthaladhat minden Solarlux harmonika ajtón. Ne késlekedjen, indulás!

Olvasson tovább
Árajánlat kérése télikertre vagy pergolára e-mailben?
2021-10-31

Árajánlat kérése télikertre vagy pergolára e-mailben?

Lehet-e döntést hozni sok millió forint elköltéséről egy e-mailban kért és kapott árajánlat alapján? Van-e értelme árajánlatot kérni úgy, hogy még nagyságrendileg sem vagyunk tisztában a tervezett beruházás költségeivel?

Olvasson tovább