Kiváló minősítést kaptak a Solarlux télikertjei

2016-09-06

A Focus Money gazdasági magazin "Üvegpalotában lakni” elnevezésű tesztjében vezető német télikertgyártókat vizsgált, melyen a Solarlux KIVÁLÓ minősítést kapott.

Mit vizsgáltak?

A tesztek során nem csak a termék minőségi paramétereit vizsgálták, hanem értékelést kapott a

  • korrektség
  •  az ár-érték arány,
  • a tervezés és a tanácsadás
  • a szerelés és a szerviz is.

A Solarlux minden vizsgált kategóriában a legjobb minősítést kapta.

A teszt eredménye egyszerre több szempontból is sokatmondó: „A SOLARLUX télikerteknek nem csak a minősége, de a hozzá kapcsolódó szolgáltatások színvonala is a csúcskategóriába tartozik”- nyilatkozta a cég alapító tulajdonosa Herbert Holtgreife a díjátadó után.

Elmondta még, hogy egy télikert építése során számos szempontot kell figyelembe venni, ami miatt nem lehet a döntéseket kizárólag a terméktulajdonságokra alapozni.

Éppen ezért egy télikert jóságának a megítéléséhez szükséges az egyéb mérőszámok, mint pl. a kapcsolódó szolgáltatások, a tervezés és a tanácsadás figyelembevétele is.

Csak ezek együttes megléte biztosítja  egy télikertnek a kiváló minőséget és az értékállóságot.

A kutatás

A Focus Money gazdasági magazin a független, kölni székhelyű Analyse Institut Cervice Value céget bízta meg a kutatás lefolytatásával.

A vizsgálat során törekedtek arra, hogy a vizsgálati eredmények elsősorban a vásárlók véleményén alapuljon, ezért országszerte 1450 ingatlantulajdonost kérdeztek meg a tapasztalataikról.

Éppen ezért különösen sokra tartja Holtgreife úr a Focus Magazin által közölt eredményeket. „Számos gyártó kínálja a termékeit a piacon. Ez nagyban megnehezíti a vásárlók dolgát a döntésben. Az ilyen független kutatások pedig sokszor segíthetik a őket a számukra legjobb döntés meghozatalában.”

Teszteredmény – „kiváló”

A vásárlók a következő szempontokat értékelték: korrekt gyártó, korrekt tervezés és tanácsadás, korrekt szállítás és szerelés, korrekt ár-érték arány. A Solarlux télikertjei minden értékelési szempontnál a KIVÁLÓ minősítést kapták.

A teszt részletes eredményeiről bemutatótermünkben személyesen tájékozódhat.

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Télikert témában
Lehet-e virágot tartani egy télikertben?
2015-05-25

Lehet-e virágot tartani egy télikertben?

A legtöbb télikert utáni érdeklődő az elsők között teszi fel ezt a kérdést. Pedig ez az a kérdés, amire szinte lehetetlen válaszolni. Kíváncsi rá, hogy miért?

Olvasson tovább
Télikert referencia: Amikor az összkép megtervezett
2021-04-27

Télikert referencia: Amikor az összkép megtervezett

A lakótélikert építésének egyik oka lehet az, hogy további élettérrel szeretnénk bővíteni az otthonunkat. Ez értelemszerűen ebben az esetben utólag jut eszünkbe, amikor már jobban rálátunk arra, hogy mire lenne igényünk még.

Olvasson tovább
Különleges erkélyajtók, egyedi teraszbeépítések- VIDEÓ
2016-04-04

Különleges erkélyajtók, egyedi teraszbeépítések- VIDEÓ

Sok érdeklődőnk kéri, hogy mutassuk meg egyszerűen a Solarlux nyílászárók működését. Végre elkészült szinkronizált videónk, amiből néhány perc alatt megtudja, miben rejlik zsenialitásuk.

Olvasson tovább