Így hosszabbíthatja meg a terasz szezont!

2017-03-21

Vannak azok a társasjátékok, amikben az a feladat, hogy a megfejtendő szót nem szabad kimondani, csak szinonímákat, vagy körülírást használhatunk. Íme az én feladványom: süt. Ja, nem, fúj. Nem, beborul! Vagyis kiderül! Áh, eleredt. Na jó, megint süt, egy kis fújással. Nem csigázom, a megfejtés a teraszolók rémálma, a tavaszi időjárás.

Persze csak akkor, ha nem gondoskodnak a teraszuk időjárás védelméről, mert ebben az esetben, például egy Solarlux üvegterasz közepén ücsörögve, nem nagyon babrál ki velük a bolondos április.

Minden ügyfelemnek elmondom, hogy egy Solarlux 3 évszakos üvegterasz megváltoztatja a teraszhasználatot, és könnyebbé teszi az Ön életét. Egy ilyen teraszbeépítés már egyáltalán nem arról szól, hogy ne essen a teraszra az eső, vagy legyen egy kis árnyék.

Ez inkább funkcionális élettérbővítés, azaz egy olyan helyiséggel szeretné bővíteni az otthonát, ahol rendszeresen és sokat tartózkodnak. Ha ez nincs így, ne is gondolkozzon üvegteraszban, felesleges költségekbe verné csak magát.

Mit nyújt Önnek egy 3 évszakos üvegterasz?

 
  • az időjáráshoz alkalmazkodva bármikor szél, és esővédetté tudja tenni
  • esős időszakban sem kell elpakolnia a bútorokat
  • ősszel nem kell naponta sepregetnie a száraz leveleket
  • nyáron pedig az árnyékolt és szellős teraszon élvezheti a jó időt

Nézze meg az alábbi videónkban, mennyire egyszerű a használata:

 

Ha érdekli ez a megoldás, vagy ha nem tudja, milyen irányba induljon el a terasztervezéssel kapcsolatban, keresse fel az alábbi linken található oldalunkat. 

 


Ki, és miért írta ezt a cikket?

Faragó Attila vagyok, a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió egyik vezető értékesítője, a teraszbeépítések, télikertek és a teraszfedések specialistája. Több, mint 20 éve foglalkozom beltéri és kültéri nyílászárókkal.

A célom az, hogy ráébresszem azokat, akik belevágnak az élettérbővítés ezen formájába, hogy mennyire fontos az átgondolt és alapos tervezés ahhoz, hogy elégedettek legyenek a végeredménnyel. Hogy amikor végül boldogan ücsörögnek a teraszon a kávéjukkal, azt mondhassák: Imádjuk, jól döntöttünk!

Ha személyesen szeretne kérdezni tőlem, küldjön e-mailt a telikert@mantu.hu címre.

 

 

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Teraszbeépítés témában
Üvegtetőt kedvező áron? Igen!
2015-07-14

Üvegtetőt kedvező áron? Igen!

A SOLARLUX üvegtetői kétségkívül nemcsak minőségben, de árban is a felső kategóriához tartoznak. A fejlesztők előtt az kérdés állt, lehet-e változatlan préimum minőséget olcsóbban előállítani?

Olvasson tovább
A teraszbeépítés legfontosabb kérdése
2015-09-14

A teraszbeépítés legfontosabb kérdése

Ha már az Ön fejében is motoszkál a gondolat, hogy jó lenne beépíteni a teraszát, akkor mindenképpen ennek a kérdésnek a megválaszolásával kezdje a tervezést.

Olvasson tovább
Teraszbeépítés modern házakhoz
2018-04-05

Teraszbeépítés modern házakhoz

A ma népszerű szögletes formák sok esetben nehézzé teszik a megfelelő teraszfedés kiválasztását. A Solarlux új fejlesztése megoldást kínál a problémára.

Olvasson tovább