Így hosszabbíthatja meg a terasz szezont!

2017-03-21

Vannak azok a társasjátékok, amikben az a feladat, hogy a megfejtendő szót nem szabad kimondani, csak szinonímákat, vagy körülírást használhatunk. Íme az én feladványom: süt. Ja, nem, fúj. Nem, beborul! Vagyis kiderül! Áh, eleredt. Na jó, megint süt, egy kis fújással. Nem csigázom, a megfejtés a teraszolók rémálma, a tavaszi időjárás.

Persze csak akkor, ha nem gondoskodnak a teraszuk időjárás védelméről, mert ebben az esetben, például egy Solarlux üvegterasz közepén ücsörögve, nem nagyon babrál ki velük a bolondos április.

Minden ügyfelemnek elmondom, hogy egy Solarlux 3 évszakos üvegterasz megváltoztatja a teraszhasználatot, és könnyebbé teszi az Ön életét. Egy ilyen teraszbeépítés már egyáltalán nem arról szól, hogy ne essen a teraszra az eső, vagy legyen egy kis árnyék.

Ez inkább funkcionális élettérbővítés, azaz egy olyan helyiséggel szeretné bővíteni az otthonát, ahol rendszeresen és sokat tartózkodnak. Ha ez nincs így, ne is gondolkozzon üvegteraszban, felesleges költségekbe verné csak magát.

Mit nyújt Önnek egy 3 évszakos üvegterasz?

 
  • az időjáráshoz alkalmazkodva bármikor szél, és esővédetté tudja tenni
  • esős időszakban sem kell elpakolnia a bútorokat
  • ősszel nem kell naponta sepregetnie a száraz leveleket
  • nyáron pedig az árnyékolt és szellős teraszon élvezheti a jó időt

Nézze meg az alábbi videónkban, mennyire egyszerű a használata:

 

Ha érdekli ez a megoldás, vagy ha nem tudja, milyen irányba induljon el a terasztervezéssel kapcsolatban, keresse fel az alábbi linken található oldalunkat. 

 


Ki, és miért írta ezt a cikket?

Faragó Attila vagyok, a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió egyik vezető értékesítője, a teraszbeépítések, télikertek és a teraszfedések specialistája. Több, mint 20 éve foglalkozom beltéri és kültéri nyílászárókkal.

A célom az, hogy ráébresszem azokat, akik belevágnak az élettérbővítés ezen formájába, hogy mennyire fontos az átgondolt és alapos tervezés ahhoz, hogy elégedettek legyenek a végeredménnyel. Hogy amikor végül boldogan ücsörögnek a teraszon a kávéjukkal, azt mondhassák: Imádjuk, jól döntöttünk!

Ha személyesen szeretne kérdezni tőlem, küldjön e-mailt a telikert@mantu.hu címre.

 

 

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Teraszbeépítés témában
Minden teraszbeépítés ugyanolyan? Csak amennyire minden autó
2017-06-19

Minden teraszbeépítés ugyanolyan? Csak amennyire minden autó

Ha Ön szerint igen, akkor ez a cikk nem Önnek szól. De mielőtt továbblapozz, gondolja át még egyszer! Mi van akkor, ha rosszul tudja? Adjon egy esélyt, hogy megvilágítsuk a kérdést!

Olvasson tovább
Hőszigetelt és hőszigetelés nélküli erkélybeépítés, erkélyüvegezés
2014-04-03

Hőszigetelt és hőszigetelés nélküli erkélybeépítés, erkélyüvegezés

Szerencsére ma már nem csak a kerttel rendelkező családi ház tulajdonosok élvezhetik az időjárási viszontagságoktól védett teraszok előnyeit. Így teheti használhatóvá teraszát egy társasházban.

Olvasson tovább
Üvegtetőt kedvező áron? Igen!
2015-07-14

Üvegtetőt kedvező áron? Igen!

A SOLARLUX üvegtetői kétségkívül nemcsak minőségben, de árban is a felső kategóriához tartoznak. A fejlesztők előtt az kérdés állt, lehet-e változatlan préimum minőséget olcsóbban előállítani?

Olvasson tovább